Kaart

8552 Moen Huis Te Koop
339 m² wonen
740 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit prachtige vastgoed, dat begint met een inkomhal uitgerust met een ingebouwde vestiairekast. Op de begane grond vindt u een multifunctionele kamer die kan dienen als bureel, praktijk of hobbykamer, compleet met douche. De ruime woonkamer, voorzien van parketvloer en een cassette, vormt een perfecte plek voor ontspanning. De keuken is een ware blikvanger met zijn Lacanche gasfornuis.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom beschikt over een prachtige dressing. De ruime badkamer biedt alle comfort. Een vaste trap leidt naar de zolder die extra ruimte biedt.

Buiten beschikt de woning over een garage en een zonnige tuin met automatische poort. De oprit en het terras zijn mooi aangelegd. Alle technische installaties en ramen (afrormosia) zijn recent vernieuwd en er zijn ook zonnepanelen aanwezig. Dit maakt deze woning niet alleen prachtig, maar ook energiezuinig.

* * *

Inkomhal met ingemaakte vestiairekast, bureel/praktijk/hobbykamer gelijkvloers (met douche), ruime living in parket met cassette, prachtige keuken met Lacanche gasfornuis, 3 slaapkamers op verdiep, prachtige dressing in de masterbedroom, ruime badkamer, vaste trap naar de zolder (extra ruimte), garage, zonnige tuin met automatische poort, aangelegde oprit en terras. Alle technieken, ramen (afrormosia),... werden recentelijk vernieuwd + zonnepanelen aanwezig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
740 m2
Bewoonbare oppervlakte
339 m2
Referentie
0JMGG92M71FI
EPC Waarde
159 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3038139
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com