Home Huis 8552 Moen
Olieberg 22
Kaart

Olieberg 22

8552 Moen Huis
114 m² wonen
222 m² perceel
2 slaapkamers
€170.000

Ontdek deze charmante woning met twee slaapkamers en een ruime tuin, gelegen in een rustige straat in Moen. Deze woning straalt karakter en authenticiteit uit vanaf het moment dat je de gevel ziet.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal met originele cementtegelvloer en authentieke deuren die bijdragen aan de unieke sfeer van het huis. De gezellige woonkamer met knetterende houtkachel heeft een bijzondere afwerking die de warmte van de ruimte benadrukt.

De aangrenzende keuken, vol met historische details zoals oude muurtegeltjes en een prachtige pompsteen, is uitgebreid en voorzien van een schuifraam dat zorgt voor veel natuurlijk licht. De badkamer, gelegen achter de keuken, is uitgerust met een wastafel, douche en toilet, en biedt ook ruimte voor een wasmachine en droger.

Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers en via een vaste trap bereik je de handige en nette bergzolder. Buiten beschikt de woning over een ruime berging en een diepe tuin waar je heerlijk kunt ontspannen in de zon.

De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas, heeft een blanco elektriciteitskeuring en een kelder. Daarnaast is er dubbele beglazing met rolluiken aan de voorkant en boven.

Deze woning is perfect voor wie waarde hecht aan schoonheid en authenticiteit. Een bezoek is absoluut de moeite waard!

* * *

Olieberg 22 - 8552 Moen - Uiterst gezellige woning met 2 slaapkamers en diepe tuin! Een eigendom met veel karakter en authentieke elementen …

In een rustige straat in Moen vinden we dit mooie huis terug. De gevel laat meteen vermoeden dat hier iets unieks achter schuilgaat.
Via de inkomhal komen we in de voorplek of middenplek. De originele vloer in cementtegels en de oorspronkelijke deuren zorgen voor extra uitstraling. De knetterende houtkachel in de zitruimte draagt bij tot de gezelligheid. Ook hier is extra aandacht besteed aan de aparte afwerking. De aanpalende keuken herbergt wederom veel authentieke elementen. De muurtegeltjes en de mooie pompsteen vertellen geschiedenis. De keuken is uitgebouwd, beschikt over een schuifraam achteraan en is heel lichtrijk. De achtergelegen badkamer heeft een lavabo, douche en toilet. Er is hier ook plaats voor een wasmachine en droogkast. Op de stevige bovenverdieping vinden we 2 ruime kamers terug. Een vaste trap breng ons naar de handige en nette bergzolder. Achter de woning is er een ruime berging met daarachter een diepe tuin waar het aangenaam vertoeven is. Hier kan u rustig baden in het zonnetje.
Centrale verwarming op aardgas.
Blanco elektriciteitskeuring.
Kelder aanwezig.
Overal dubbele beglazing met rolluiken vooraan en boven.
Dit is een ideale woning voor wie belang hecht aan schoonheid en authenticiteit! Zeker het bezoeken waard!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 170.000
Kadastraal Inkomen
€ 166
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1933
Grond oppervlakte
222 m2
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
3UG5SH9687SM
Makelaar Code
TK2026
EPC Waarde
312 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2136771
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Neen
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€170.000 / Bix Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com