Kaart

Polstraat 20

9180 Moerbeke-waas Huis Te Koop
192 m² wonen
1200 m² perceel
4 slaapkamers

Op zoek naar comfort, stijl en duurzaamheid? Deze schitterende bungalow met 18 zonnepanelen is precies wat u zoekt. Gelegen op een ruim perceel van 1.200 m², is deze woning uitgerust met een volledig overdekt zwembad en een ingebouwde sauna.

Deze woning biedt voldoende ruimte voor het hele gezin met vier slaapkamers. De lichte, gezellige woonkamer is het hart van het huis waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de tuin. De gesloten keuken, ideaal voor kookliefhebbers, biedt genoeg ruimte voor een keukeneiland.

De badkamer is uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel, toilet en een sauna. Extra opslagruimte is ruimschoots aanwezig door de inpandige garage, ruime kelder en kruipkelder.

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis werkelijkheid te maken. Neem contact op met Nick via 0472/78.57.67 of nick@cornelis-partners.be om deze veelbelovende woning te bezichtigen.

Houd er rekening mee dat sommige afbeeldingen renders zijn en dat de verkavelingsvergunning nog moet worden aangevraagd. Bovendien geldt er een renovatieverplichting: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC minimaal label D halen. Dit pand kan in aanmerking komen voor een ingrijpende energetische renovatie waarbij u kunt kopen tegen 1% registratierechten, onder bepaalde voorwaarden. Neem contact op voor meer informatie of bezoek www.mijnverbouwpremie.be.

* * *

Polstraat 20 - 9180 Moerbeke-waas - Deze prachtige bungalow met 18 zonnepanelen is de perfecte woning voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en duurzaamheid. Gelegen op een perceel van 1.200 m², en met een volledig overdekt zwembad en geïntegreerde sauna.

Met 4 slaapkamers is er voldoende plaats voor het hele gezin. De gezellige en lichte living vormt het centrale punt van de woning, waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de tuin. De gesloten keuken biedt voldoende ruimte voor een keukeneiland en is ideaal voor degenen die graag koken.

De badkamer is voorzien van een bad, een douche, een dubbele wastafel, een toilet én sauna.

De woning beschikt tevens over een inpandige garage, een ruime kelder en een kruipkelder, waardoor er voldoende opslagruimte is voor al uw spullen.

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis in realiteit te brengen. Neem vandaag nog contact op met Nick 0472/78.57.67 of nick@cornelis-partners.be en maak een afspraak om deze woning, die heel wat potentieel biedt, te bezichtigen.

(Sommige vertoonde beelden zijn renders).

Verkavelingsvergunning moet nog aangevraagd worden.

Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen. Dit pand kan in aanmerking komen voor een ingrijpende energetische renovatie waarbij u kan kopen aan 1 % registratierechten. Contacteer ons voor bijkomende info of check www.mijnverbouwpremie.be.
*binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen. ** onder voorwaarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.046
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
1200 m2
Bewoonbare oppervlakte
192 m2
Referentie
YP2JL0S3MQZO
EPC Waarde
635 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€359.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com