Home Te Koop Huis 9180 Moerbeke
Heidestraat 12
Kaart

Heidestraat 12

9180 Moerbeke Huis Te Koop
160 m² wonen
280 m² perceel
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar een prachtige halfopen woning in Moerbeke? Deze woning is rustig gelegen en heeft een garage en tuin. Het ligt dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer, met gemakkelijke toegang tot de N70/E34 wegen tussen Gent en Antwerpen.

De woning beschikt over een ruime oprit en een aparte garage op de begane grond. De lichte woonkamer bestaat uit een eet- en zithoek en biedt toegang tot de kelder. De halfopen keuken ligt achter de woonkamer en leidt naar een bergruimte en veranda. Er is ook een badkamer met wastafel, toilet en ligbad. Een tweede woonruimte aan de achterkant biedt uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bereik je via een vaste trap een nachthal, een apart toilet en een grote kamer die kan worden opgedeeld in twee extra kamers. Er is ook een zonnig terras.

Enkele voordelen van deze woning zijn de rustige ligging in Moerbeke, de ruime garage met oprit, de nabijheid van belangrijke wegen, winkels en restaurants, en authentieke elementen in het huis. Let op, er is een renovatieverplichting van toepassing!

Heb je interesse in deze te renoveren woning op een toplocatie in Moerbeke? Neem dan snel contact op via 09 310 77 07 of mail naar info@woonhoekvastgoed.be.

* * *

Heidestraat 12 - 9180 Moerbeke - Ben je op zoek naar een uitstekend, rustig gelegen halfopen bebouwing met garage & tuin in Moerbeke? Lees dan zeker even verder.

Deze halfopen bebouwing is residentieel gelegen en op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer met een vlotte verbinding naar invalswegen N70/E34 (Gent-Antwerpen).

Indeling:
GLV: De woning is voorzien van een ruime oprit en een aparte garage.
Via de authentieke voordeur komen we in de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een eet- en zithoek en met toegang tot de kelder via een luik. De aparte halfopen keuken bevindt zich achter de leefruimte.Tevens biedt deze toegang tot de naastgelegen bergruimte & veranda.
Verder hebben we op het gelijkvloers nog een een badkamer die voorzien is van een lavabo, een toilet & een ligbad. Helemaal achteraan bevindt zich een 2de leefruimte met zicht op de tuin.

1steV: De vaste trap brengt je naar de eerste verdieping met een nachthal, apart toilet en een ruime kamer die op te delen is in 2 extra kamers. Verder is hier ook nog mooi zonnig terras aanwezig.

Troeven:
- Rustige, residentiële ligging in Moerbeke
- Oprit met ruime garage & schaarbrug (voor wagens)
- Nabijheid van invalswegen (N70, R4, E17, E34), winkels, restaurants,...
- Woning met authentieke elementen
- Renovatieverplichting van toepassing!

Interesse in deze te renoveren woning, gelegen op een toplocatie te Moerbeke? Maak dan snel jouw afspraak op 09 310 77 07 of mail naar info@woonhoekvastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Kadastraal Inkomen
€ 524
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
280 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
AG8KC97IM6GB
Makelaar Code
23/062
EPC Waarde
602 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230222-0002817931-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€210.000 / Woonhoek vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com