Home Te Koop Huis 9180 Moerbeke
Spelonckvaart 32-C
Kaart

Spelonckvaart 32-C

9180 Moerbeke Huis Te Koop
412 m² wonen
675 m² perceel
7 slaapkamers

Ontdek deze energiezuinige vrijstaande woning met zeven slaapkamers, een praktijkruimte en een weiland in het groene en rustige Moerbeke-Waas. Deze ruime woning, met meer dan 400m² bewoonbare oppervlakte, is ideaal voor grote gezinnen, mantelzorg of kangoeroewonen. De aanwezige praktijkruimte en kantoor bieden uitstekende mogelijkheden voor een vrij beroep of een dienstverlenend bedrijf zoals een schoonheidsinstituut.

Het achterliggende perceel van 1000m² kan gebruikt worden om de tuin uit te breiden of paarden te houden. Er is zelfs de mogelijkheid om de bestaande stallen af te breken en zo een volledig groene zone te creëren.

Deze woning is uitgerust met een warmtepomp, zonnepanelen en moderne isolatietechnieken, waardoor het ruimschoots voldoet aan de huidige energienormen.

De woning is als volgt ingedeeld: op de begane grond vindt u de inkomhal, twee kamers (een kantoor en een praktijkruimte met douche), toilet en gastentoilet, een volledig uitgeruste keuken, bergruimte, koele berging, lichte leefruimte en een aparte leesruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers (waarvan één met inloopkast en aangrenzende badkamer en twee met aangrenzende doucheruimte), een wasruimte en een toilet. De tweede verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Daarnaast is er een ruime zolder en een zonnige tuin.

Bijzonderheden: zeer gunstig EPC, beschikbaar vanaf 1/09/2024 en mogelijkheid tot aankoop van achterliggend perceel met weiland voor € 55.000,00.

* * *

Spelonckvaart 32-C - 9180 Moerbeke - Energiezuinige open bebouwing met 7 slaapkamers, praktijkruimte en weiland te Moerbeke-Waas

Deze woning vindt haar ligging in het groene en rustieke Moerbeke- Waas. 
Gelegen te midden van rustige natuur en groene landschappen, biedt ze een unieke kans om te genieten van landelijk wonen met alle moderne gemakken. 

Met een bewoonbare oppervlakte van meer 400m² en een goede indeling, biedt de woning tal van mogelijkheden voor grote gezinnen, mantelzorg of kangoeroewonen. 
Verder is de woning voorzien van een praktijkruimte en bureel , die perfect kunnen ingevuld worden voor het uitoefenen van een vrij beroep of het uitbaten van een schoonheidsinstituut of andere dienstverlenende zaak. 
Bovendien biedt het achterliggend perceel met weiland (1000m²) de mogelijkheid tot het uitbreiden van de tuin of het houden van paarden. In overleg kunnen de achterliggende stallen afgebroken worden om zo een volledig groene zone te creeëren. 
 
De aanwezigheid van een warmtepomp, zonnepanelen en het gebruik van de nieuwste isolatietechnieken zorgen er ten slotte voor dat de woning méér dan voldoet aan de huidige energienormen. 

De indeling is als volgt:  
- Gelijkvloers : inkomhal, 2 kamers : 1 bureauruimte en 1 praktijkruimte (met douche), toilet en gastentoilet, volledig geïnstalleerde keuken, bergruimte, koele bergruimte, lichtrijke leefruimte, aparte leesruimte, 
- Eerste verdieping: 4 slaapkamers waarvan 1 met inloopdressing en ensuite badkamer en 2 met ensuite douchekamer, wasberging, toilet 
- Tweede verdieping: 3 slaapkamers, 1 badkamer, technische ruimte.
- Ruime zolder 
- Zonnige tuin

Bijzonderheden: 
- Zeer gunsitg EPC
- Beschikbaar vanaf 1/09/2024
- Mogelijkheid tot aankopen van achterliggend perceel met weiland voor € 55.000,00

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2013
Grond oppervlakte
675 m2
Bewoonbare oppervlakte
412 m2
Referentie
2J0LFLX2ZE1U
Makelaar Code
20086 AII
EPC Waarde
36 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
3182445
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€875.000 / De Boer & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com