Kaart

9500 Moerbeke Huis Te Koop
295 m² wonen
34.485 m² perceel
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze prachtige eigendom met diverse mogelijkheden is gelegen te Moerbeke-Waas, makkelijk bereikbaar via de E34 (Antwerpen-Knokke) en centraal gelegen tussen Gent en Antwerpen.

De eigendom bevindt zich op de tweede bouwlijn en heeft een oppervlakte van ca 3,5 ha.
Via de oprijlaan bereikt u de moderne en luxueuze nieuwbouwwoning (2016) alsook de verschillende serres met loods.
Tevens kan u het perceel ook makkelijk bereiken via de zijdelingse uitweg, dankzij een erfdienstbaarheid ten voordele van deze eigendom.

Als eerste nemen we u graag mee naar de verschillende serres:
Er zijn verschillende containervelden voor de buitenteelt nieuw aangelegd in 2014 en 2021. In alle serres is er bovenbegieting en in enkele serres is er ook onderbevloeiing aanwezig. De forserieserre is voorzien van een schermdoek, assimilatiebelichting en onderbevloeiiing. Enkele kweekserres zijn voorzien van bodemverwarming.

De grote vijver van 6m diep (34 x 30m) vangt het regenwater op voor de begieting van de planten. Tevens is er een boorput van 12 m diep aanwezig en een loods waar u een kleine refter en bureauruimte kan vinden. Alsook is er hier een koelcel te vinden waar er 135 Deense karren/containers kunnen gestockeerd worden.

Vervolgens presenteren wij u de nieuwbouwwoonst.
Bij het binnenkomen betreedt u de inkomhal met bezoekerstoilet en vestiaire waar de innemende vide u even stil doet staan. U bereikt hier enerzijds de praktische en aparte bureau/praktijkruimte en anderzijds alle leefruimtes van de woonst. Over de indeling is er goed nagedacht om een optimale circulatie en ruimteverdeling te bekomen. Vanuit zowel de woonkamer, leefruimte als keuken heeft u zicht op de fraai aangelegde tuin en terrassen waar het tevens aangenaam vertoeven is. Verder vindt u aansluitend aan de keuken een handige was- en bergruimte en een doucheruimte met lavabomeubel en toilet.

De 1ste verdieping omvat een ruime nachthal met apart toilet, maar liefst 5 slaapkamers, een dressing en een badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche en bad.
Verder is er een handige opbergzolder met uittrekbare trap aanwezig en een ruime garage met sectionale poort. De woning wordt verwarmd door vloerverwarming met een warmtepomp via 5 diepteboringen (+/- 60m diep).

Zorgt deze eigendom voor de vele mogelijkheden naar waar u op zoek bent? Neem dan contact via 0489 026 025 of elize@immofluisteraar.be .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.169
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2016
Grond oppervlakte
34.485 m2
Bewoonbare oppervlakte
295 m2
Referentie
HUSHGMUWVYCW
Makelaar Code
IF-3766
EPC Waarde
34 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20230629-0002931700-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com