Home Te Koop Huis 9500 Moerbeke
Heuvelstraat 50
Kaart

Heuvelstraat 50

9500 Moerbeke Huis Te Koop
143 m² wonen
3 slaapkamers

Gelegen in een rustige omgeving vindt u deze stevige 4-gevel woning met een zuidelijk georiënteerd terrein van 11 are 16. Hoewel de woning opfrissing nodig heeft, biedt het volop mogelijkheden om naar eigen smaak te renoveren.

Op de begane grond van het huis vindt u een inkomhal, living, keuken, slaapkamer met douche, toilet en een veranda. De bovenverdieping bestaat uit een nachthal, twee extra slaapkamers, een bureauruimte en een badkamer. De woning beschikt over een zolder die bereikbaar is via een vaste trap. De vloerplaat van de zolder is geïsoleerd met 8 cm isolatiemateriaal. In het huis treft u ook een droge kelder aan.

Buiten het hoofdgebouw, in het verlengde van de oprit, bevindt zich een ruim bijgebouw van 176 m². De ramen van de woning zijn gemaakt van PVC en voorzien van dubbele beglazing. Dit is in 2013 geïnstalleerd. Voor uw veiligheid zijn er camera's rondom de woning geplaatst. Verwarming gebeurt met stookolie en de riolering is gescheiden.

Het pand is zeer gunstig gelegen; station en winkels zijn op slechts 1 km afstand. Deze woning is zeker een bezoek waard.

* * *

Heuvelstraat 50 - 9500 Moerbeke - Rustig gelegen 4-gevel woning op een zuidgericht terrein van 11are16. Deze zeer stevige, naar smaak op te frissen woning omvat op het gelijkvloers een inkomhall, living, keuken, slaapkamer met douche, toilet en een veranda. De verdieping omvat een nachthall, de tweede en derde slaapkamer, bureau en badkamer. Zolder is bereikbaar met vaste trap, vloerplaat is geïsoleerd 8cm. Er is eveneens een droge kelder. In het verlengde van de oprit bevindt zich een groot bijgebouw van 176 m². Ramen PVC - dubbele beglazing (2013), Camera's rondom de woning, CV op stookolie. Gescheiden riolering. Station en winkels op 1KM. TE BEZOEKEN.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
143 m2
Referentie
GXB8EE52EBPV
Makelaar Code
463-5109
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€298.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com