Home Te Koop Huis 8340 Moerkerke
Oude Pastoriestraat 9
Kaart

Oude Pastoriestraat 9

8340 Moerkerke Huis Te Koop
137 m² wonen
108 m² perceel

Ontdek deze prachtige, charmante woning, strategisch gelegen in de dorpskern van Moerkerke. Deze parel is op een boogscheut verwijderd van diverse voorzieningen, zoals scholen, winkels, een bakker, slager en gezellige horeca. Ook openbaar vervoer ligt binnen handbereik.

In deze doodlopende straat vindt je rust en privacy. Wanneer je de woning betreedt via de inkomhal - met handige, ingebouwde kasten - loop je door naar de knusse woonkamer, uitgerust met een gashaard voor kneuterige avonden. Van daaruit heb je toegang tot de eetkamer en volledig uitgeruste keuken die leidt naar het zonnige, zuidgerichte tuintje met tuinberging. Een wasplaats en badkamer maken het gelijkvloers compleet.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk toegankelijk via de nachthal. Nog een verdieping hoger tref je nog een slaapkamer aan, plus een bureau- of hobbykamer. Via een vlizotrap bereik je de zolder op de derde verdieping, ideaal als opslagruimte of om te renoveren naar extra leefruimte.

Belangrijk om te weten is dat deze woning een uitstekend EPC-label C heeft en dat er geen asbest aanwezig is. Doordat de woning perfect onderhouden is, kan je direct je intrek nemen. Met drie slaapkamers en de mogelijkheid voor een vierde, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin.

Word verliefd op de charme van deze instapklare woning in Moerkerke!

* * *

Oude Pastoriestraat 9 - 8340 Moerkerke - In de dorpskern van Moerkerke vinden we deze charmante woning in een doodlopende straat terug. Ze ligt vlakbij allerlei voorzieningen zoals een school, winkels, slagerij, bakker, horeca, openbaar vervoer, .... .

De volgende praktische indeling kunnen we in deze perfect onderhouden woning terugvinden: gelijkvloers: inkomhal met ingebouwde kasten, woonkamer met een gashaard, eetplaats, wasplaats, badkamer en een keuken met toegang tot het tuintje (voorzien van tuinberging)
Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers en een nachthal.
Op de tweede verdieping vinden we nog een slaapkamer en een bureel/hobbykamer met een toegang tot de zolder via een vlizotrap. (3de verdieping)

Grootste troeven:
- EPC-label C
- Ruime woning, met 3 slaapkamers, mogelijkheid tot een 4de slaapkamer
- Geen asbest in de woning
- Perfect instapklaar
- Zuidgericht tuintje

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
108 m2
Bewoonbare oppervlakte
137 m2
Referentie
ATMPJ3FP2UE8
EPC Waarde
283 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231020-0003020086-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€280.000 / ERA Vandille
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com