Home Te Koop Huis 2400 Mol
Keikenstraat 31
Kaart

Keikenstraat 31

2400 Mol Huis Te Koop
178 m² wonen
943 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een instapklare gezinswoning in een rustige omgeving? Dit pand aan de Keikenstraat in Mol is wat u zoekt. De woning ligt op een rustig punt zonder doorgaand verkeer, maar toch zijn de omliggende gemeenten goed bereikbaar.

Wanneer u de woning binnenstapt valt meteen de ruime inkomhal op. Hier bevindt zich ook een apart gastentoilet en een lichte kantoorruimte. Vanuit de hal komt u terecht in de open eet- en leefruimte, waar het daglicht volop binnenstroomt dankzij de vele ramen. Ook is er een goed uitgeruste keuken met veranda die uitkijkt over de tuin.

De woning beschikt over 3 grote slaapkamers aan de voorzijde en een comfortabele badkamer met ligbad, toilet, inloopdouche en wastafel. Daarnaast is de woning grotendeels onderkelderd en heeft het een grote zolder met valtrap, ideaal voor extra opbergruimte of als hobbykamer.

En dat is nog niet alles: de woning heeft ook een grote, volledig omheinde tuin die op het zuiden is gericht, perfect voor heerlijke zomerdagen. Ook heeft de woning een dubbele garage en voldoende parkeermogelijkheden. Overal in de woning zijn rolluiken voorzien voor extra veiligheid en gemak.

Let op: renovatieverplichting voor residentiële gebouwen is van toepassing.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op via info@vastengoed.be of bel ons op 014/72.73.74. Overweegt u om uw eigen woning te verkopen? Neem gerust contact op voor een gratis schatting.

* * *

Keikenstraat 31 - 2400 Mol - Deze instapklare gezinswoning met 3 tot 4 slaapkamers bevindt zich in de Keikenstraat te Mol. Hierdoor kent het pand een rustige ligging zonder doorgaand verkeer. Daarnaast zijn de omliggende gemeenten zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving:
We betreden deze woning via de ruime inkomhal waar zich tevens een apart gastentoilet en een lichtrijke bureau bevindt. Via de inkomhal komen we terecht in de open eet- en leefruimte. Dankzij de vele raampartijen beschikt deze ruimte over veel natuurlijke lichtinval. Aanpalend is er een goed uitgeruste keuken met aanpalende veranda, hier is het heerlijk vertoeven met zicht op de tuin. Vooraan de woning bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers alsook de badkamer. Deze werd voorzien van een ligbad, toilet, inloopdouche en een wastafel.

Tot slot is de woning grotendeels onderkelderd en beschikt de woning over een grote zolder met valtrap. Ideaal als extra opbergruimte, hobbykamer...

Als extra troef is er nog de grote, volledig omheinde tuin aanwezig waar het heerlijk vertoeven is dankzij de zuidelijke oriëntatie. Verder werd er buiten een dubbele garage voorzien.

Extra:
- Overal rolluiken voorzien
- Veel parkeermogelijkheden aan de woning

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Meer informatie en/of een plaatsbezoek via info@vastengoed.be of 014/72.73.74.

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
943 m2
Bewoonbare oppervlakte
178 m2
Referentie
OA9FU2PWJQZ-
Makelaar Code
V&G/G/4586
EPC Waarde
431 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€349.000 / Vast & Goed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com