Home Huis 2400 Mol
Zandstraat 97
Kaart

Zandstraat 97

2400 Mol Huis
174 m² wonen
1.455 m² perceel
4 slaapkamers
€220.000

Dit te renoveren huis op de rustige Zandstraat in Mol - Rauw, vlakbij het idyllische Rauwse Meer, wacht op een nieuwe bewoner met een creatieve geest. Genesteld in een natuurrijke omgeving, biedt deze woning toch alle stedelijke gemakken op loopafstand. Zo vind je een basisschool, openbaar vervoer, horecagelegenheden en winkels op een steenworp afstand van je voordeur. Bovendien zijn de woning en naburige gemeenten gemakkelijk bereikbaar via de N712 en N71.

Deze karaktervolle woning verwelkomt je met een inkomhal die leidt naar een ruime woonkamer vol natuurlijk licht en een multifunctionele ruimte. Deze kamer is ideaal als extra slaapkamer, maar kan ook perfect worden gebruikt als kantoor of praktijkruimte. Verder is er nog een polyvalente ruimte en vind je achterin het huis de keuken, een gastentoilet en een badkamer met douche en wastafel.

Boven wachten vier royale slaapkamers van elk 16 vierkante meter, een zijzolder en een tweede badkamer met alle voorzieningen. Buiten geniet je van extra opslagruimte dankzij de garage en het tuinhuis.

Let wel, op dit pand is de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen van toepassing. Voor meer informatie hierover kun je terecht op https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Wil je deze woning bezoeken of heb je meer vragen? Neem dan contact met ons op via info@vastengoed.be of bel naar 014/72 73 74. Ben je ook benieuwd naar de waarde van jouw huis? Contacteer ons voor een gratis schatting!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Zandstraat 97 - 2400 Mol - Deze te renoveren woning bevindt zich in een rustige buurt aan de Zandstraat te Mol - Rauw, vlakbij het Rauwse Meer. Omringd door natuur, biedt deze locatie toch alle nodige voorzieningen op loopafstand: een basisschool, openbaar vervoer, horeca en winkels. De woning en de omliggende gemeenten zijn gemakkelijk bereikbaar via de nabijgelegen N712 en N71.

Omschrijving:
Bij binnenkomst leidt de inkomhal naar de ruime lichtrijke woonkamer en een multifunctionele ruimte die dienst deed als slaapkamer maar ook perfect kan worden gebruikt als bijvoorbeeld een kantoor- of praktijkruimte. Daarnaast is er nog een polyvalente kamer beschikbaar. Achteraan bevinden zich de keuken, een gastentoilet en een badkamer met douche en wastafel.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers van elk 16m², een zijzolder en een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Buiten biedt de woning nog extra opbergruimte dankzij de aanwezige garage en het tuinhuis

Renovatieverplichting voor residentiële gebouwen is van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact met ons op via info@vastengoed.be of bel naar 014/72 73 74.

(Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Neem contact met ons op via 014/72 73 74.)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 220.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
1.455 m2
Bewoonbare oppervlakte
174 m2
Referentie
IMJ7RI9HVM8Q
Makelaar Code
V&G/G/4588
EPC Waarde
970 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Gebied met verblijfrecreatie
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€220.000 / Vast & Goed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com