Home Te Koop Huis 2400 Mol
Groenvinkstraat 10
Kaart

Groenvinkstraat 10

2400 Mol Huis Te Koop
744 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze instapklare, zeer ruime en stevig gebouwde open bebouwing met betonnen tussenvloeren. De woning ligt zeer gunstig, vlakbij de Zuidering, en combineert rust met een centrale ligging. Hoewel er renovatiewerkzaamheden nodig zijn, beschikt het huis al over dubbele beglazing en rolluiken. De verwarming is op aardgas.

De woning heeft een ondergrondse garage, een terras en een zeer ruime tuin met nog een extra garage en tuinbergingen. De indeling is als volgt: de volledige onderkeldering bevat bergruimte, een wasruimte, cv-ruimte en garage. Op de begane grond vindt u een inkomhal, een ruime woonkamer, een geïnstalleerde keuken met aansluitende aparte eetkamer, een ruime slaapkamer, een ingerichte badkamer met ligbad en douchefunctie en lavabo, een apart toilet, een terras en een zeer ruime tuin met garage en tuinbergingen. Op de eerste verdieping zijn er twee zeer ruime slaapkamers en bergruimte.

Het EPC van de woning bedraagt 764 kWh/m². De woning scoort A voor zowel de P-score als de G-score op waterinfo. De woning is vrij bij akte. Voor meer informatie kunt u bellen naar 03/888.12.50.

* * *

Groenvinkstraat 10 - 2400 Mol - Instapklare , ZEER RUIME , STEVIGE CONSTRUCTIE MET BETONNEN TUSSENVERDIEPINGEN , ZEER GUNSTIG (vlakbij ZUIDERRING) , ZEER RUSTIG en toch CENTRAAL gelegen TE RENOVEREN OPEN BEBOUWING met ONDERGRONDSE GARAGE , TERRAS en ZEER RUIME TUIN met GARAGE en tuinbergingen ; dubbele beglazing reeds voorzien ; rolluiken reeds aanwezig ; CV op aardgas ; Indeling : VOLLEDIG ONDERKELDERD = bergruimte , wasruimte , cv-ruimte en GARAGE ; GLV = inkomhal , ruime living/salon , geinstalleerde keuken met aansluitend aparte eetkamer/zitplaats , 1 ruime slpk , ingerichte badkamer met ligbad met douchefunctie en lavabo , aparte wc , TERRAS en ZEER RUIME TUIN met GARAGE en tuinbergingen ; 1e Verd = 2 zeer ruime slpk en bergruimte ; EPC = 764 kWh/m² ; Waterinfo : P-score = A & G-score = A ; Vrij bij akte ! Info : 03/888.12.50.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 257.000
Kadastraal Inkomen
€ 974
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
744 m2
Referentie
MT7M2SIBZEVG
Makelaar Code
2881
EPC Waarde
764 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€257.000 / Pascal van der Vorst & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com