Home Te Koop Huis 2400 Mol
Slagmolenstraat 44



immo Kaart

Slagmolenstraat 44, 2400 Mol

Huis Te Koop in Mol
498 m² wonen
2387 m² perceel
6 slaapkamers

Slagmolenstraat 44 - 2400 Mol - Kangoeroewoning op prachtig aangelegd perceel van ca. 2.400 m² in Mol
Deze kangoeroewoning met 2 wooneenheden is gelegen op een prachtig aangelegd perceel van ca. 2.400 m² in een rustige en groene verkaveling tussen Mol en Geel. De hoofdwoning omvat een inkomhal met gastentoilet, woonkamer met salon, eethoek en afzonderlijk bureau, keuken en een dubbele garage. Op de verdieping een master bedroom met mogelijkheid tot ensuite badkamer en afzonderlijke dressing, 3 slaapkamers en een badkamer. De kangoeroewoning omvat een inkomhal met gastentoilet, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wasplaats, een ruime zolder en een garage. Buiten vindt u een fraai aangelegde tuin bij elk van de twee woongelegenheden.

Indeling:

Hoofdwoning:
Gelijkvloers:
Vanuit de inkomhal met gastentoilet heeft u toegang tot de woning. Van hieruit heeft u enerzijds toegang de dubbele garage en anderzijds tot de leefruimte. Deze laatste is opgedeeld in een gezellige zithoek, afzonderlijk bureau en een eetkamer bij de keuken. De aansluitende keuken is ingericht met een kookplaat, dampkap, oven, koelkast en vaatwasser. Verder beschikt de keuken ook over een zonovergoten ontbijthoek.

Verdieping:
Op de verdieping vindt u een ruime masterbedroom met mogelijkheid tot ensuite badkamer. Hier werden alle voorzieningen reeds getroffen om deze ruimte in te richten als badkamer. Momenteel doet deze kamer echter dienst als bergruimte. Verder ook een gekoppelde dressing. Op de nachthal vindt u verder 3 ruime slaapkamers en een afzonderlijke badkamer met ligbad en toilet.

Kangoeroewoning:
Gelijkvloers:
Via een afzonderlijke ingang betreedt u de kangoeroewoning. Hier vindt u op de nachthal 2 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een afzonderlijk gastentoilet. Verder een ruime woonkamer met eetkamer en TV-hoek en een ingerichte keuken met kookplaat, dampkap, koelkast en vaatwasser. Van hieruit heeft u ook toegang tot een zonovergoten veranda. De kangoeroewoning beschikt ook over een afzonderlijke wasplaats/bergruimte die met een vaste trap toegang biedt tot een ruime, polyvalente zolder van ca. 65 m². Hier heeft u de mogelijkheid deze verder af te werken en in te richten naar uw eigen behoeften. Verder beschikt ook de kangoeroewoonst over een afzonderlijke garage.

Terras en tuin:
Beide wooneenheden beschikken over een afzonderlijk overdekt terras aanpalend de keuken. Verder werd de fraai aangelegde tuin zo ingericht en beplant dat beide woningen alle comfort en privacy genieten. Achteraan het perceel vindt u nog handige tuinberging.

Buitengewone kenmerken:
* Kangoeroewoning met 2 wooneenheden
* Rustige, groene omgeving nabij voorzieningen en uitvalswegen
* Royale bewoonbare oppervlakte van ca. 425 m²
* 3 inpandige garages
* Prachtig perceel van ca. 2.400 m² Documenten EPC Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 935.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1993
Grond oppervlakte
2387 m2
Bewoonbare oppervlakte
498 m2
Referentie
P3WNP4ZAEWRX
Makelaar Code
07/2963
EPC Waarde
253 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240428-0003228466-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 May 2024
€935.000 / Hillewaere Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com