Kaart

3461 Molenbeek-Wersbeek Huis Te Koop
300 m² wonen
3600 m² perceel
5 slaapkamers

Dit verbluffende landhuis in Molenbeek-Wersbeek is een groene oase, omringd door landbouwgebied. Het pand is momenteel ingericht als zorgwoning, perfect voor het runnen van een privépraktijk. De twee entiteiten in de woning zijn volledig gescheiden.

Er is een ruime garageruimte met zolder naast de grote toegangspoort. De entreehal met gastentoilet geeft toegang tot de gezellige woonkamer met een eethoek en een volledig uitgeruste keuken met een AGA-kookfornuis. De antieke schoorsteenmantel en houtkachel geven extra charme aan deze ruimte. Deze verdieping beschikt ook over een functionele berging/wasruimte.

De tweede entiteit wordt betreden via de hal, daar vindt u een multifunctionele ruimte die dienst doet als leefruimte/bureau/hobbykamer met een slaapkamer en douchekamer.

De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche, en een apart toilet.

Toegang tot het prachtige terras en volledig omheinde tuin met een charmant rieten tuinhuis kan worden bereikt via de hal en de woonkamer.

Speciale kenmerken van dit pand zijn onder meer een AGA-fornuis met drie ovens, warmeluchtverwarming , metselwerk in Vlaams kruisverband en arduinen raamkozijnen, eiken vloeren en Portugese tegels, eikenhouten overkappingen, een zolder met vier kamers en een automatische poort.

Voor een rondleiding of meer informatie over deze bijzondere woning, bel Hans op 0476/39 33 09. De EPC-waarde is 242 kwh/m²/jaar en de UC-code is 20201201-0002345975-RES-1. Het pand bevindt zich niet in een overstromingsgevoelig gebied en staat ook niet op de lijst van beschermd onroerend erfgoed.

Stedenbouwkundige informatie:
1) Vergunning uitgereikt
2) Woongebied
3) Geen dagvaarding uitgebracht
4) Geen voorkooprecht
5) Energieprestatie: G-score A, P-score A

* * *

Prachtig landhuis, gelegen te Molenbeek-Wersbeek
Deze woning, gelegen in een oase van groen en omringd door landbouwgebied, is ingericht als zorgwoning en is ideaal voor het uitbaten van een vrij beroep. De twee entiteiten zijn volledig gescheiden.
Naast de grote toegangspoort is er een garageruimte met zolder.
Vanuit de inkomhal met gastentoilet heb je toegang tot de woonkamer met een eetplaats, hypergeïnstalleerde keuken met AGA-kookfornuis en zitplaats. De houtkachel en antieke schoorsteenmantel zorgen hier voor extra gezelligheid.
Verder vind je op deze gelijkvloerse verdieping nog een berging/wasplaats.
Via de inkomhal heb je ook toegang tot de tweede entiteit met leefruimte/bureau/hobbyruimte met slaapkamer en douchekamer.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche, douchekamer en apart toilet.

Toegang tot het terras en de mooie, volledig omheinde tuin met tuinhuis met rieten dak kan via de inkomhal en woonkamer.

Nog enkele troeven van deze bijzondere woning:
AGA-kookfornuis met 3 ovens (gastank in de tuin) Warmeluchtverwarming (geen radiatoren) Metselwerk in Vlaams kruisverband Arduinen omlijsting van de ramen Eiken vloeren en Portugese tegels Oversteken in eik Zolder met 4 ruimtes Automatische poort

Voor een rondleiding in deze unieke woning en meer info, bel naar Hans 0476/39 33 09.
EPC 242/ kwh/²/jaar en UC 20201201-0002345975-RES-1 Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied en niet op de inventarislijst (beschermd) onroerend erfgoed STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN IN HET KADER VAN DE INFORMATIEPLICHT:
1)VERGUNNING UITGEREIKT
2)WOONGEBIED
3)GEEN DAGVAARDING UITGEBRACHT
4)GEEN VERKOOPRECHT
5)G-SCORE A P-SCORE A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 880.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.522
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
3600 m2
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
V-U11ZLN-BJH
Makelaar Code
1315854
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
07 Jun 2023
€880.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com