Home Te Koop Huis 3640 Molenbeersel
Scheurestraat 17
Kaart

Scheurestraat 17

3640 Molenbeersel Huis Te Koop
180 m² wonen
880 m² perceel
3 slaapkamers

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een prachtig gerenoveerde woning. Deze instapklare en energiezuinige woning, gelegen op een ruim zuidwaarts gericht perceel, is perfect onderhouden en voorzien van een carport en houten tuinhuis.

Gebouwd in 1985, heeft het huis tussen 2016 en 2019 een complete renovatie ondergaan. De op maat gemaakte keuken, uitgerust met een composiet werkblad en nieuwe apparatuur zoals een Novy inductiekookplaat en dampkap, Miele vaatwasser en Siemens combi-oven, stoomoven en koelkast, werd in 2019 geplaatst. Ook de badkamer en toiletten zijn in 2016 volledig vernieuwd, net als de vloeren, wanden, bepleistering en plafonds. De slaapkamers en kantoorruimte zijn tijdens de renovatie voorzien van airconditioning.

Het huis is ook uitgerust met zonnepanelen, geïnstalleerd in 2011, waarvan de nieuwe eigenaar nog tot 2031 kan profiteren. Daarnaast is er in de garage een elektrische laadpaal van 11 Kw aanwezig. De kelder, die waterdicht is en zich onder het hele huis bevindt, bestaat voor de helft uit een kruipkelder.

De prachtig aangelegde tuin is een absolute meerwaarde voor dit eigendom. Gelegen in Molenbeersel, een landelijke gemeente op slechts 15 minuten van Bree, Maaseik en Weert, zijn de basisschool, sporthal, jeugdvereniging, sportclub en lokale winkels allemaal op loopafstand.

De indeling van het huis is als volgt: Op de begane grond bevinden zich een inkomhal, kantoor/slaapkamer, woonkamer met zit- en eethoek en extra bureauhoek, open keuken naar de eethoek, berging/wasplaats, toilet, garage en overdekt terras. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, badkamer, toilet en drie slaapkamers, waarvan één met bergruimte/dressing. Er is ook een zolder en kelder aanwezig.

Geniet van de voordelen van deze perfect onderhouden woning op een prachtig perceel met een prachtig aangelegde tuin, op loop- of fietsafstand van scholen, sportclubs, jeugdverenigingen, winkels, bakkers, artsen, tandartsen, apotheken, banken en horecagelegenheden. Binnen 15 minuten bent u met de auto in Bree, Maaseik of Weert. De woning heeft een gunstige EPC-score, is asbestveilig en voldoet aan het AREI elektriciteitsattest.

* * *

Scheurestraat 17 - 3640 Molenbeersel - IN OPTIE!
Een buitenkans, deze nieuwe woning in ons aanbod. Een buitenkans voor de kandidaat koper op zoek naar een instap klaar, energetisch gunstig en piekfijn onderhouden huis. Gelegen op een ruim perceel, zuidwaarts georiënteerd, voorzien van een carport en een houten tuinhuis.
Het huis is gebouwd in 1985 en in de periode 2016 - 2019 gerenoveerd.
In 2019 is de maatwerk keuken geplaatst met composiet werkblad en voorzien van nieuwe apparatuur: inductiekookplaat van het merk Novy, dampkap van het merk Novy, Miele vaatwasser, combi-oven, stoomoven en koelkast van het merk Siemens.
De badkamer en de toiletten zijn in 2016 volledig vernieuwd. In dezelfde periode is ook het interieur volledig onder handen genomen met nieuwe vloeren, wanden, bepleistering, plafonds enz. Eveneens zijn bij deze renovatie zowel slaapkamers als bureau voorzien van airco.
In 2011 zijn de zonnepanelen geïnstalleerd: de koper kan nog tot 2031 genieten van GSC van €300,00/stuk (9 à 10 certificaten per jaar). Bovendien is in de garage een elektrische laadpaal van 11 Kw voorzien.
De kelder is waterdicht en onder de volledige woning (behalve de garage), en bestaat voor de helft uit kruipkelder.
De prachtig aangelegde tuin vormt een absolute meerwaarde.
Molenbeersel is een landelijke gemeente op 15 minuutjes van zowel Bree, Maaseik als Weert. De basisschool en de sporthal liggen op 100m en jeugdvereniging en sportclub zijn te voet bereikbaar.
Winkels, bakker, bank, restaurant, café, cultuurcentrum, dokter, tandarts en apotheek in het dorpscentrum zijn vlakbij.

INDELING:

Gelijkvloers (+-104m²):
- Inkomhal
- Bureau/slaapkamer
- Woonkamer met zit- en eethoek en een extra bureauhoek
- Keuken: open naar de eethoek
- Berging/wasplaats
- Sas
- Toilet
- Garage
- Overkapt terras

Verdieping (+-80m²):
- Nachthal
- Badkamer
- Toilet
- Slaapkamer
- Slaapkamer
- Slaapkamer met bergruimte/dressing

Zolder (+-40m²)
Kelder (+-50m²)

PRO:
- Piekfijn onderhouden woning op prachtig perceel met mooie aangelegde tuin
- School/sportclub/jeugdvereniging/winkels/bakker/dokter/tandarts/apotheek/bank/horeca te voet of met de fiets te bereiken
- Binnen15 minuutjes bent u met de wagen in Bree, Maaseik of Weert
- Gunstig EPC - asbestveilig - bij akte AREI conform elektriciteitsattest

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
880 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
J1P2RB1FTNBN
EPC Waarde
262 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240305-0003164997-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€425.000 / Klaps Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com