Home Te Koop Huis 3294 Molenstede
Kruisstraat 82-B
Kaart

Kruisstraat 82-B

3294 Molenstede Huis Te Koop
300 m² wonen
1526 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze gerenoveerde kangoeroewoning, gelegen in het groene Molenstede, een deel van Diest in Vlaams-Brabant. Met vier slaapkamers en een adembenemend uitzicht op een perceel van 1526m², ligt deze villa op minder dan vijf kilometer van zowel Antwerpen als Limburg en slechts twee kilometer van het dichtstbijzijnde station.

Bij binnenkomst word je meteen betoverd door het overvloedige licht en de lichte kleuren. Het uitzicht op de achtertuin, vol met bomen en planten, versterkt dit gevoel alleen maar. De woning beschikt over twee terrassen, waarvan één overdekt, ideaal om te genieten van de avondzon.

De kelderverdieping is in 2016 omgebouwd tot een woongedeelte, waardoor dit huis perfect is voor kangoeroewonen. Maar het kan ook gebruikt worden als praktijkruimte of werkplek.

Indeling: Entree met toilet, kantoor, woonkamer, zithoek, ingerichte keuken, trap naar benedenverdieping, nachthal met twee slaapkamers, waarvan één momenteel als dressing wordt gebruikt.

Kelderverdieping: ingerichte keuken, woonkamer, badkamer, wijnkoeler, twee slaapkamers, een badkamer en twee aparte garages, waarvan één meer dan 8m diep.

Bijzonderheden: alarm met meldkamer, B & O installatie, jacuzzi in de aangelegde tuin met vijver, eiken bijgebouw met carport voor twee auto's. Een 3D-voorstelling van zowel het huis als de tuin is beschikbaar op onze website.

* * *

Kruisstraat 82-B - 3294 Molenstede - Gerenoveerde kangoeroewoning met 4 slaapkamers en een prachtig uitzicht op een perceel van 1526m²
Deze prachtige villa is gelegen in het groene Molenstede, een deelgemeente van de stad Diest, in het noordoosten van de provincie Vlaams-Brabant. Zowel de provincie Antwerpen als Limburg bevinden zich op minder dan vijf kilometer van het dorpscentrum. Het station bevindt zich op minder dan 2km afstand.
Bij het binnentreden wordt je direct gecharmeerd door het vele licht en de lichte kleuren. Het gevoel wordt alleen maar beter als je door de ramen de achterliggende vergezichten met bomen en planten alsook de lager gelegen tuin in overschouwing neemt.

De kelderverdieping werd in 2016 getransformeerd tot woongedeelte waardoor kangoeroewonen hier perfect mogelijk is. Uiteraard zijn andere bestemmingen (praktijkgedeelte, thuiswerkende personen) mogelijk. Op de twee terrassen, waarvan het onderste overdekt is, kan men genieten van de avondzon.
De 3D-voorstelling van zowel de woning als de tuin zijn te bekijken via onze website.

Indeling:
Inkom met toilet, bureel, leefruimte, zitplaats, ingerichte keuken, trap naar -1,nachthal met 2 slaapkamers waarvan 1 momenteel in gebruik als dressing.

Kelderverdieping: ingerichte keuken, living, badkamer, wijnkoeler, 2 slaapkamers, een badkamer en 2 afzonderlijke garages waarvan één meer dan 8m diep.

Bijzonderheden :
-alarm met meldkamer
-B & O installatie
-jacuzzi in de aangelegde tuin waar ook een vijver is
-eiken bijgebouw met carport voor 2 wagens Documenten Indelingsplan Energie Prestatie Certificaat

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 679.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
1526 m2
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
3PYV9MILTMZ3
Makelaar Code
09/2506
EPC Waarde
205 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220801-0002648924-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€679.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com