Home Te Koop Huis 3294 Molenstede
Hongarijenstraat 13
Kaart

Hongarijenstraat 13

3294 Molenstede Huis Te Koop
593 m² perceel
3 slaapkamers

Welkom in deze charmante woning in Molenstede, Diest, gelegen in de rustige Hongarijenstraat. Deze woning, met een gelijkvloerse indeling en drie slaapkamers, waarvan één momenteel gebruikt wordt als dressing, biedt tal van mogelijkheden. Er is ook een garage en zolder, die beide momenteel dienen als opslagruimte.

Het huis heeft een gezellige woon- en eetkamer met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een warme sfeer. De keuken is uitgerust met een eiland en de belangrijkste apparaten en geeft toegang tot het avondterras via de eetkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchefunctie.

Volgens de EPC-classificatie heeft het huis een EPC-waarde van E, maar dit kan verbeterd worden naar een EPC C door de spouwmuren te isoleren. Let op, binnen 5 jaar na aankoop moet u minimaal een EPC D behalen. Dit pand valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het binnen 5 jaar na aankoop gesloopt wordt.

De woning is ideaal gelegen in een kindvriendelijke en verkeersluwe straat dankzij een doodlopende weg. Er is ook een speeltuin verderop in de straat. Het is niet ver van het centrum van Diest en het station.

Er zijn verschillende premies, subsidies en leningen beschikbaar waar u mogelijk gebruik van kunt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging via 013 31 25 22. Wie weet verhuis je deze zomer al naar je nieuwe thuis. Voor een 360° tour van de woning kunt u terecht op onze website: www.immodiest.be.

* * *

Hongarijenstraat 13 - 3294 Molenstede - Welkom thuis in Molenstede (Diest).
In de Hongarijenstraat verwelkomt deze woning je met open armen. Met een gelijkvloerse indeling, 3 slaapkamers (1 werd ingericht als dressing), een garage en zolder (beiden worden momenteel als stockage benut) en een omheinde tuin, biedt deze woning heel wat mogelijkheden.
Sfeervolle woonkamer en salon, waar grote ramen overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een warme sfeer creëren. Uitgeruste keuken met eiland en voornaamste toestellen. Toegang tot het avondterras via de eetplaats.
Badkamer voorzien van ligbad met douchefunctie.
Het EPC is E. U dient minimum EPC D te behalen binnen 5 jaar.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Er bestaan heel wat premies, subsidies en leningen waarvan u en de VME mogelijk van kunnen genieten. Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden op https://www.premiezoeker.be/
 
Volgens de EPC-simulatie behaalt u een EPC C indien u de spouwmuren isoleert.
Gelegen op een mooie en rustige verkaveling te Molenstede, Diest, niet ver van centrum Diest en het station.
Kindvriendelijk en verkeersluw gezien doodlopende straat. Speeltuintje iets verderop in de straat.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en wie weet verhuis je deze zomer al naar je nieuwe thuis.
Bel ons zeker even op voor een bezoek: 013 31 25 22.
 
360° tour op onze website: www.immodiest.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Kadastraal Inkomen
€ 892
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
593 m2
Referentie
LCJXJXYMMIHF
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€335.000 / Immo Diest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com