Home Te Koop Huis 4350 Momalle
Rue Joseph Désir 6
Kaart

Rue Joseph Désir 6

4350 Momalle Huis Te Koop
202 m² wonen
1002 m² perceel

ERA Labelimmo is trots om deze prachtige villa te presenteren, genesteld in de rustige omgeving van het platteland van Momalle, nabij Crisnée. De woning straalt charme en luxe uit en is voorzien van ruime, lichte kamers. Het hart van het huis, een royale woonkamer van 77,5 m² met open keuken, wordt warm gehouden door zowel een houtkachel als een pelletkachel, en radiatoren. Aanvullende faciliteiten op de begane grond omvatten een apart toilet in de hal, een bijkeuken, toegang tot kelders van 45 m², evenals een aparte werkruimte compleet met wachtkamer, toilet en eigen toegang.

Op de bovenste verdiepingen vind je drie grote slaapkamers van meer dan 14m², twee kleinere kamers en een badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Bovendien kan naar wens een slaapkamer en doucheruimte op de begane grond gecreëerd worden.

De buitenruimte is minstens zo indrukwekkend als het interieur. Een grote, zorgvuldig onderhouden tuin op het zuiden komt met een pergola, vijver en half ingegraven zwembad (verwarmd via warmtepomp), plus paardenboxen die desgewenst omgebouwd kunnen worden tot een werkplaats of garage.

Dit huis is zeer goed onderhouden en uitgerust met een aantal luxe extra's, zoals 33 fotovoltaïsche panelen, elektrische rolluiken, een alarmsysteem, waterontharder en oliegestookte centrale verwarming. Het pand heeft een energieprestatiecertificaat van klasse B (113 kWh/m² per jaar) onder nummer 20231025020682.

Deze prachtige woning wordt aangeboden vanaf € 399.000, onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. Let op: deze informatie is louter indicatief en niet contractueel.

* * *

Rue Joseph Désir 6 - 4350 Momalle - ERA Labelimmo presenteert deze prachtige villa ideaal gelegen op het platteland van Momalle en geniet van een uitzonderlijke en rustige omgeving nabij Crisnée. Alle kamers zijn ruim en zeer licht. Op de begane grond wordt de woonkamer van 77,5 m² met open keuken verwarmd door een houtkachel en een pelletkachel naast de radiatoren. Er is een apart toilet in de hal, een bijkeuken en toegang tot de kelders van 45 m². Er is ook een werkruimte met wachtruimte, toilet en onafhankelijke toegang die naar behoefte kan worden gebruikt. Op de 1e en 2e verdieping zijn er 3 grote slaapkamers (+14 m²), 2 kleinere slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Het huis biedt de mogelijkheid om een slaapkamer en doucheruimte op de begane grond te maken, zodat je op de begane grond van het huis kunt genieten. Buiten is er een grote, goed onderhouden tuin op het zuiden met pergola, vijver, half-ondergronds zwembad (verwarmd via warmtepomp) en paardenboxen (werkplaats of garage mogelijk). Zeer goed onderhouden, 33 fotovoltaïsche panelen, elektrische rolluiken, alarm, waterontharder, centrale verwarming op olie. EPB: B (113 kWh/m².an) n°20231025020682. FO vanaf € 399.000 onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar. De informatie is niet contractueel en wordt alleen ter indicatie gegeven.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 880
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
1002 m2
Bewoonbare oppervlakte
202 m2
Referentie
QEWYJYGCXTKQ
EPC Waarde
113 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231025020682
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€399.000 / Label Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com