Kaart

7000 Mons Huis Te Koop
650 m² wonen
7 slaapkamers
€1.200.000
Lening simuleren

Deze unieke woning in Harmignies, nabij het centrum van Bergen, beschikt over een royale oppervlakte van ongeveer 650 m² en is gesitueerd op een ruim perceel van ongeveer 2 hectare. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met garderobe en een afzonderlijk toilet, een riante woonkamer (± 85 m²) met toegang tot het op het zuiden gelegen terras en tuin (± 630 m²), een prestigieuze gastenwoonkamer (± 31 m²), een kantoorruimte (± 12 m²) en een ruime keuken (± 25 m²) met eigen toegang tot de garage (± 100 m²). De begane grond heeft ook twee slaapkamers (± 25 en 23 m²), beiden voorzien van opbergruimte, een kleedkamer en een badkamer.

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote overloop (± 50 m²) met nog eens vier slaapkamers, een badkamer, een prachtige hoofdslaapkamer met een eigen doucheruimte en drie zolderruimtes. In de kelder vind je een sfeervolle balzaal (± 111 m²) en meerdere dienstruimtes van ongeveer 142 m², inclusief een wijnkelder.

Verdere kenmerken van deze accommodatie zijn onder meer: een verwarmd binnenzwembad (± 160 m²) met douches en kleedkamers, een garage met ruimte voor vijf auto's, hoge plafonds (3.10m), een functionerende open haard, een randalarmsysteem en de mogelijkheid tot vastgoedontwikkeling. Met Energieprestatiecertificaat (EPB) G is dit absoluut een interessante woning om te bezichtigen. Neem dus snel contact met ons op.

* * *

Ideaal gelegen in Harmignies, vlakbij het centrum van Bergen, biedt deze uitzonderlijke residentie een bruto oppervlakte van ± 650 m² op een groot perceel van ± 2ha en is als volgt samengesteld: Op het gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire en apart toilet, grote woonkamer van ± 85 m² met uitzicht op het terras en de tuin van ± 630 m² ideaal gelegen op het zuiden, staatswoonkamer van ± 31 m², kantoor van ± 12 m², keuken van ± 25 m² met service-ingang die toegang geeft naar de garage van ± 100 m², twee slaapkamers van ± 25 en 23 m² met opbergkasten, kleedkamer en badkamer. Op de 1e verdieping: Grote overloop van ± 50 m² met 4 slaapkamers met opbergkasten, een badkamer, een prachtige hoofdslaapkamer met douchekamer en drie zolder. In de kelder: Charmante balzaal van ± 111 m² en diverse ruimtes van ± 142 m² waaronder een wijnkelder. Verder: Verwarmd binnenzwembad van ± 160 m² met douches en kleedruimtes - Garage voor vijf plaatsen - Hoge plafonds (3m10) - Functionele open haard - Randalarm - Mogelijkheid tot vastgoedontwikkeling. PEB G. Favoriete huis. Neem snel contact met ons op om dit unieke pand te bezichtigen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
650 m2
Referentie
VVTSLNH50HOJ
Makelaar Code
vastgoed-mons-harmignies-uitzo
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€1.200.000 / Lecobel Vaneau
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com