Home Te Koop Huis 9310 Moorsel
Raymond Uyttersprotstraat 15
Kaart

Raymond Uyttersprotstraat 15

9310 Moorsel Huis Te Koop
243 m² wonen
180 m² perceel
5 slaapkamers

Deze investeringswoning heeft 2 wooneenheden; een gelijkvloers appartement en een duplex appartement, die momenteel wordt verhuurd. Het gelijkvloers appartement (EPC: 329 kWh/m²/j) biedt een lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer (met douche-in-bad en lavabomeubel), een apart toilet, en een bergruimte/wasplaats. Er is ook een terras aan de achterzijde dat uitkomt op een gezellige tuin en een handige kelder.

Het duplex appartement (EPC: 360 kWh/m²/j) heeft een inkomhal op de begane grond (perfect voor fietsen etc.), een comfortabele woonkamer met eethoek, een ingerichte keuken, drie slaapkamers, een badkamer (met douche-in-bad en lavabomeubel), een apart toilet en opbergruimte/wasplaats. Er is ook toegang tot een aangenaam dakterras.

Dit vastgoed is ideaal gelegen in het hart van Moorsel, dichtbij scholen, winkels en de sporthal en slechts een steenworp afstand van Aalst - perfect voor een investering!

Voor meer informatie of voor een bezichtiging, neem contact op met Nathaly via nathaly@immotijl.be of bel 0486/17 07 61.

* * *

Raymond Uyttersprotstraat 15 - 9310 Moorsel - Deze opbrengsteigendom bestaat uit 2 wooneenheden waarvan 1 gelijkvloers appartement en 1 duplex appartement (momenteel verhuurd). Het gelijkvloers appartement (EPC: 329 kWh/m²/j) beschikt over een lichtrijke woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer (douche-in-bad, lavabomeubel), apart toilet en een berging/wasplaats. Achteraan bevindt zich het terras met aansluitend de gezellige tuin! Er is tevens een handige kelder aanwezig.

Het duplex appartement (EPC: 360 kWh/m²/j) beschikt over een inkomhal op het gelijkvloers (ideaal voor fietsen ed.), een gezellige woonkamer met eetplaats, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, een badkamer (douche-in-bad, lavabomeubel), apart toilet en berging/wasplaats. Men heeft tevens een leuk dakterras ter beschikking.

Topligging in hartje Moorsel vlakbij scholen, winkels, sporthal, ... en op slechts een boogscheut van Aalst! Kortom ideaal als investering!

Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486/17 07 61.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
180 m2
Bewoonbare oppervlakte
243 m2
Referentie
B4I3IOYUQK7X
Makelaar Code
5314984
EPC Waarde
360 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2023
€339.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com