Kaart

Bontegem 47

9310 Moorsel Huis Te Koop
132 m² wonen
247 m² perceel
2 slaapkamers

Deze charmante woning biedt op de begane grond een gastvrije inkomhal met toilet, een lichte woonkamer met eetruimte, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met inloopdouche, bad, wastafel en toilet. Boven zijn er twee ruime slaapkamers te vinden.

Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heb je toegang tot een gezellig terras dat leidt naar de zuidelijk georiënteerde tuin met een handig tuinhuis. De tuin is ook bereikbaar via een zijdeur, ideaal voor fietsen of tuinmateriaal. Een extra voordeel is de brede oprit die plaats biedt aan meerdere auto's, naast de bijbehorende garage met automatische deur.

De woning is uitgerust met centrale verwarming op stookolie, grotendeels dubbele beglazing en elektriciteit volgens AREI-normen. Let wel, er is een renovatieverplichting. Bekijk alvast de virtuele rondleiding op onze website: my.matterport.com

De locatie van de woning is ideaal: rustig en landelijk met een prachtig uitzicht, maar toch op loopafstand van het centrum. Voorzieningen zoals een bakker, slager en openbaar vervoer zijn vlakbij. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op met Tom via tomvdb@immotijl.be of bel 0485 75 71 17.

* * *

Bontegem 47 - 9310 Moorsel - Deze toffe woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met eetplaats, ingerichte keuken, badkamer (inloopdouche met regendouche, bad, lavabomeubel en toilet). Op de verdieping vindt men 2 ruime slaapkamers.

Zowel de woonkamer als keuken geven uit op het leuke terras met aansluitend de zuid georiënteerde tuin met handig tuinhuis! De tuin is ook toegankelijk via een zijpoortje (ideaal om met fietsen of tuinmateriaal door te kunnen). Een extra troef is de ruime oprit (biedt plaats aan meerdere wagens) met de daarbij horende garage (met automatische poort).

Deze woning is voorzien van CV op stookolie, grotendeels dubbele beglazing, elektriciteit conform AREI, ... Wel geldt er een renovatieplicht. Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Ideale ligging, rustig en landelijk met een prachtig uitzicht doch op wandelafstand van het centrum, met voorzieningen (bakker, beenhouwer, ...) en openbaar vervoer in de nabijheid. Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Tom via tomvdb@immotijl.be of 0485 75 71 17.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
247 m2
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
KK7D5KMZ6BVP
Makelaar Code
5899834
EPC Waarde
452 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€249.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com