Home Te Koop Huis 9310 Moorsel
Moorselbaan 564
Kaart

Moorselbaan 564

9310 Moorsel Huis Te Koop
167 m² wonen
728 m² perceel
3 slaapkamers

Deze moderne, ruime rijwoning is slechts één van de 250 unieke voorbeeldwoningen die ons bouwbedrijf op maat voor u kan creëren. Het afgebeelde huis heeft een totale oppervlakte van 167m2, verdeeld over twee verdiepingen (97m2 beneden, 70m2 boven). Op het gelijkvloers vindt u een garage met sectionaalpoort, een gezellige leefruimte, een inkomhal en een toilet onder de trap. Een breed schuifraam van 4 meter zorgt voor een prachtig uitzicht op de tuin.

Boven bevindt zich een volledig uitgeruste badkamer (Van Marcke) met een bad, dubbele wastafel en een douche van 160*90cm. De woning heeft ook drie ruime slaapkamers. Met een kroonlijsthoogte van 6 meter is er zelfs de mogelijkheid om extra kamers op de zolder te creëren.

Het dak is uitgerust met 16 zonnepanelen die goed zijn voor 6400Wp. Dankzij een standaard EPB-norm van ongeveer 20 en een inbegrepen Daikin warmtepomp, is deze woning zeer energiezuinig.

Het huis kan volledig naar uw wensen worden aangepast, zowel qua inrichting als oppervlakte. Dit wordt besproken in een persoonlijk gesprek met de bouwadviseur van ons bedrijf.

De bouwtijd bedraagt 8 maanden voorbereiding (waaronder het personaliseren van het ontwerp bij de architect, het verkrijgen van de bouwvergunning en de organisatie van de werf) en 1 jaar bouwen volgens de Wet Breyne.

De prijs van de woning is volgens het basislastenboek en exclusief BTW (21%) en architectenkosten (5%). De keuken is niet inbegrepen.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, kunt u contact met ons opnemen via Aalst@immotijl.be of 053 42 46 99.

* * *

Moorselbaan 564 - 9310 Moorsel - Deze moderne en ruime rijwoning is één van de 250 voorbeeldwoningen die ons bouwbedrijf voor u op maat kan realiseren. Het huis in de illustratie heeft een totaal oppervlak van 167m2.(97m2 beneden en boven 70m2) Het gelijkvloers heeft een garage met sectionaalpoort een leuke leefruimte, inkomhall en toilet onder de trap. Een Breed schuifraam van 4m maakthet uitzicht op de tuin een plezier. Boven is er een volledig uitgeruste badkamer (Van Marcke) met bad, dubbele lavabo en een douche van 160*90cm . De woning heeft 3 ruime slaapkamers. De kroonlijsthoogte staat voorlopig op 6m, wat kamers op de zolder mogelijk maakt. Er zijn 16 zonnepanelen op het dak goed voor 6400Wp De EPB norm die standaard gehaald wordt is +-20, wat maakt dat de woning zeer energiezuinig is. Een warmtepomp van Daikin zit in de prijs. Het huis kan nog volledig naar eigen wens aangepast worden, op gebied van inrichting en oppervlakte. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek met de bouwadviseur van onze bouwfirma. Bouwtijd = 8 maanden voorbereiding (ontwerp personaliseren bij architect, bouwaanvraag bekomen, werforganisatie) en 1 jaar bouwen onder de wet Breyne.” Prijs woning volgens basislastenboek,exclusief BTW(21%) en architectenkosten(5%),keuken niet inbegrepen.

Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via Aalst@immotijl.be of 053 42 46 99

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 381.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
728 m2
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
GOBS5YBFHLDH
Makelaar Code
5918321
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€381.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com