Kaart

Poststraat 6

8890 Moorslede Huis Te Koop
180 m² wonen
250 m² perceel
3 slaapkamers

Deze moderne halfvrijstaande nieuwbouwwoning beschikt over drie slaapkamers, een tuin en de mogelijkheid tot het toevoegen van een carport. De woning staat op een perceel van ongeveer 250 m². De carport heeft al goedkeuring gekregen, maar is niet bij de prijs inbegrepen. De verwachte opleverdatum is in de zomer van 2024. Dit biedt u een unieke kans om zelf de afwerkingsmaterialen te kiezen voor onder andere de keuken, badkamer en vloeren.

Deze woning is toekomstbestendig met een E-peil van 28 en is voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. De locatie is ideaal met een school, supermarkt en bakkerij in de nabije omgeving.

Begane grond: ontvangsthal met apart toilet en handenwasbakje, ruime woonkamer met open, volledig ingerichte keuken inclusief eiland en opbergruimte, en een slaapkamer.

Eerste verdieping: nachthal, apart toilet, twee extra slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, en een handige kleedruimte.

Bezoek onze website om de plattegronden te downloaden!

Extra voorzieningen zijn vloerverwarming met actieve koeling in het hele huis en een duurzaam regenwatersysteem met een capaciteit van 10.000 liter.

* * *

Poststraat 6 - 8890 Moorslede - HALFOPEN NIEUWBOUW WONING MET 3 SLPKS, TUIN EN OPTIONELE CARPORT Hedendaagse halfopen nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, een tuin en optionele carport op een perceel van +- 250m². De carport is vergund, maar is niet inbegrepen in de prijs. Verwachte oplevering tegen de zomer van 2024. Momenteel hebt u de unieke kans om zelf de afwerkingsmaterialen te kiezen, waaronder keuken, badkamer en vloeren. De woning ligt in het centrum met in de directe nabijheid een school, supermarkt, bakker, ... .

Met een indrukwekkend E-peil van 28, voorzien van warmtepompen en zonnepanelen, is deze woning klaar voor de toekomst!

Indeling: Een gastvrije inkomhal met apart toilet en handwasbakje, een ruime woonkamer met een open, volledig ingerichte keuken met eiland, voorzien van een keukenberging. Daarnaast is er op de begane grond een slaapkamer aanwezig.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, apart toilet, slaapkamers 2 en 3, een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabomeubel, evenals een praktische dressing.

Op onze website kan u de plannen downloaden!

Extra's: vloerverwarming met actieve koeling overal aanwezig en een duurzame watervoorziening met een capaciteit van 10.000 liter regenwater

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
250 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
KUML4O4GVLNT
Makelaar Code
6667362
EPC Certificaat
EPB IN OPMAAK
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Dec 2023
€389.000 / Partners in Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com