Kaart

Veldstraat 29

8890 Moorslede Huis Te Koop
121 m² wonen
227 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een unieke renovatiekans in Moorslede? Deze centraal gelegen woning heeft een zee aan potentieel en wacht op de juiste handige klusser of investeerder om het te ontdekken. Gelegen vlakbij het stadscentrum, zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Grijp deze kans en neem vandaag nog contact op met de eigenaar voor een bezoek.

De indeling van deze veelbelovende woning op de begane grond bestaat uit een inkomhal, woon- en eetkamer, droge kelder, compacte keuken, veranda met toegang tot de tuin, een badkamer, een berging en een zonnige tuin die ook bereikbaar is via een zij-ingang aan de voorkant van de woning.

De eerste verdieping biedt een nachthal en drie volwaardige slaapkamers, terwijl de tweede verdieping een ruime zolder herbergt (toegankelijk via een vaste trap) met mogelijkheden voor een extra slaapkamer met dressing of twee kinderkamers.

Met een EPC 825 kWh/m2 (F-label), heeft deze rijwoning een groot potentieel, een zongerichte tuin, een centrale locatie en een zij-ingang die leidt naar de tuin. Koop deze unieke woning direct van de eigenaar! Bel nu naar 0495/56.37.99.

Interessant detail: deze woning wordt verkocht zonder tussenkomst van een vastgoedmakelaar, wat besparingen kan opleveren. Overweegt u ook om uw eigendom te verkopen? Overweeg dan de beproefde succesformule van Home2sell om de makelaar te besparen.

* * *

Veldstraat 29 - 8890 Moorslede - Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze centrumgerichte woning te Moorslede misschien wel precies wat je zoekt. Deze woning biedt een geweldige kans voor de handige klusser of investeerder om een uniek renovatieproject aan te pakken.

Deze woning bezit een groot potentieel en is gelegen dichtbij het centrum met alle voorzieningen binnen handbereik. Mis deze kans niet en vraag vandaag nog uw bezoek aan bij de eigenaar.

De woning bestaat uit volgende indeling op het gelijkvloers: een inkomhal, zithoek en eetkamer, droge kelder, een bescheiden keuken, veranda met toegang tot de tuin, een badkamer, een bergplaats en een zonnige tuin die bereikbaar is via een zij-ingang vooraan de woning ook;

Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal en 3 volwaardige slaapkamers;

Op de tweede verdieping is er een ruime zolderruimte (via vaste trap) waar slaapkamer met dressing of 2 kinderkamers kunnen gecreëerd worden.

EPC 825 kWh/m2 (F-Label) UC3035924

+ Rijwoning met groot potentieel
+ Zon-gerichte tuin
+ Centrumgericht
+ Zij-ingang met toegang tot de tuin

KOOP DEZE WONING RECHTSTREEKS VAN DE EIGENAAR!

0495/56.37.99

DEZE WONING WORDT VERKOCHT ZONDER VASTGOEDMAKELAAR!

Ook beslist om uw eigendom te verkopen? Bespaar de makelaar dankzij de reeds bewezen succesformule van Home2sell.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 144.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
227 m2
Bewoonbare oppervlakte
121 m2
Referentie
F1TXYRS2DUU7
EPC Waarde
825 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231118-0003035924-RES-1
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€144.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com