Kaart

2200 Morkhoven Huis Te Koop
128 m² wonen
1156 m² perceel
2 slaapkamers

Gelegen in de landelijke omgeving van Morkhoven, dichtbij het centrum, scholen en openbaar vervoer, vind je deze laagbouw met twee slaapkamers. De natuur ligt op een steenworp afstand, ideaal voor natuurliefhebbers.

In 2022 is de woning grondig gerenoveerd, waaronder de installatie van centrale verwarming op gas, een nieuwe verwarmingsketel, vernieuwde sanitaire leidingen en een conformele elektrische installatie. De badkamer is ook volledig vernieuwd, wat betekent dat je de woning direct kunt betrekken en verder kunt personaliseren naar eigen smaak.

De woning beschikt over een inkomhal die toegang biedt tot een bureau of slaapkamer, een tweede slaapkamer met ruimte voor een dressing en een woonkamer. De woonkamer, uitgerust met elektrische rolluiken en een ingebouwde houtcassette, vormt een open en lichte ruimte met de keuken, die voorzien is van een inductiekookplaat, dampkap en oven. De badkamer heeft een ligbad met glazen scherm en een dubbele wastafel in meubel. Er is ook een berging met wasmachineaansluitingen en een apart toilet.

Buiten vind je een tuinberging en garage. De woning is gelegen op een ruim westelijk georiënteerd perceel van maar liefst 1.156m².

* * *

Laagbouw met twee slaapkamers op landelijke locatie
Deze woning ligt nabij het centrum van Morkhoven, op wandelafstand van scholen en openbaar vervoer. Ook de natuur is slechts op een boogscheut verwijderd.
In 2022 heeft de woning een renovatie gekend met betrekking tot het plaatsen van centrale verwarming op gas, verwarmingsketel, sanitaire leidingen, elektriciteit conform, badkamer, ... Dit maakt dat je de woning zo perfect kan bewonen en nog verder kan inrichten/ afwerken naar eigen behoeften.
Vanuit de inkomhal heb je toegang naar een bureel/ slaapkamer, de tweede slaapkamer met ruimte voor een dressing en de woonkamer. De woonkamer is voorzien van elektrische rolluiken en een inbouwcassette met hout, deze ruimte vormt één open, lichtrijk geheel met de keuken voorzien van een inductiekookplaat, dampkap en oven. De badkamer is voorzien van een ligbad met glazen scherm en dubbele lavabo in meubel. Verder zijn er nog een berging met de aansluitingen voor een wasmachine en een apart toilet.Buiten vind je nog een tuinberging en garage.
Het is gelegen op een groot, west geörienteerd perceel van maar liefst 1.156m².

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
1156 m2
Bewoonbare oppervlakte
128 m2
Referentie
IJ34FK9NXZX3
Makelaar Code
136484
EPC Waarde
479 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€298.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com