Home Te Koop Huis 2640 Mortsel
Lieven Gevaertstraat 6



immo Kaart

Lieven Gevaertstraat 6, 2640 Mortsel

Huis Te Koop in Mortsel
497 m² wonen
5 slaapkamers

Lieven Gevaertstraat 6 - 2640 Mortsel - Opbrengsteigendom bestaande uit een riant magazijn, twee verhuurde appartementen, een commercieel gelijkvloers met mogelijkheden en twee op te frissen appartementen op centrale ligging te Mortsel.
Ligging: Gelegen in de Lieven Gevaertstraat 6 en de Antwerpsestraat 178 twee panden die in verbinding staan met elkaar. Centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades.
Omschrijving: Het betreft een koppel verkoop van het eigendom Lieven Gevaertstraat 6 te Mortsel bestaande uit een riant magazijn/werkplaats (122m²) voorzien van wateraansluiting, sterkstroom en een sectionale poort. Er zijn alsook twee verhuurde appartementen via het SVK. Het appartement op de eerste verdieping bestaat uit een ruime leefkeuken, twee slaapkamers badkamer met toilet en een klein terras.(75m²) Op de tweede verdieping hebben we een één-slaapkamer appartement (45m²) met keuken, badkamer en terras. Het dak werd vernieuwd in 2013 en beide appartementen hebben een conformiteitsattest. Het pand staat in verbinding met de Antwerpsestraat 178. Dit pand is voorzien van een commercieel gelijkvloers (125m²) met mogelijkheden, momenteel gericht als Antiekzaak, voorzien van groot atelier/werkplaats. Dit is dus ideaal voor zelfstandige activiteiten. Het pand is tevens voorzien van twee op te frissen appartementen met mogelijkheden (65m²). Daar de twee eigendommen in verbinding staan met elkaar biedt dit tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten of als opbrengsteigendom. Er is een mogelijkheid tot aankoop van een garagebox.
Kortom: Uniek eigendom bestaande uit commercieel gelijkvloers, vier appartementen en een riant magazijn met mogelijkheden!
Bijzonderheden: - opbrengsteigendom- atelier/magazijn (122m²)- centrale ligging- geïsoleerd dak- dubbele beglazing- etc

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 949.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1954
Bewoonbare oppervlakte
497 m2
Referentie
S6ZO3MP6T6XT
Makelaar Code
77075
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2023
€949.500 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com