Home Te Koop Huis 2640 Mortsel
Drabstraat 4
Kaart

Drabstraat 4

2640 Mortsel Huis Te Koop
139 m² wonen
70 m² perceel
4 slaapkamers

Drabstraat 4 - 2640 Mortsel - de Huisleverancier verwelkomt je in deze semi-half-open bebouwing gelegen aan Drabstraat 4 te Mortsel. De woning werd reeds grotendeels gerenoveerd door de huidige eigenaar met de unieke opportuniteit om de woning verder af te werken naar jouw eigen smaak !

De ligging van de woonst is uitstekend, je kan een stukje gaan wandelen in het groen in Fort IV met een gezellig speeltuintje, zwembad, bar Brial en nog een heel Fort om te ontdekken. Verder in de straat heb je twee fitness-centra. Het centrum van Mortsel is eveneens niet ver verwijderd.

Met vier ruime slaapkamers en een handige garage biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De recente renovaties geven de woning een frisse en eigentijdse uitstraling, terwijl er respect is voor het karakter en de charme ervan, die zijn behouden gebleven.

Eén van de voordelen van deze woning is het gebrek aan een tuin, wat resulteert in minimaal onderhoud. Geniet van de vrijheid om je tijd te besteden aan wat echt belangrijk voor je is, zonder je zorgen te hoeven maken over gras maaien of planten water geven.

Alle grote renovatiewerken werden reeds uitgevoerd zodat jij je enkel gaat moeten bezighouden met afwerking. Elektriciteit werd ook reeds conform gemaakt.

Het huidig EPC-attest houdt geen rekening met de recente renovaties, wat betekent dat de energiezuinigheid van deze woning sowieso aanzienlijk is verbeterd sinds het werd opgemaakt. Nieuw EPC-attest in opmaak.

Klaar om je eigen stempel te drukken op deze woning in Mortsel? Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en laat je creativiteit de vrije loop in deze unieke woonomgeving.

EPC : 580kWh/m2 (Label F)
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Waterinfo : P-Score = A, G-Score = A

Dit is niet wat je zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met jou voor eigendommen die worden aangeboden door particulieren, andere makelaars of eigendommen die zelfs (nog) niet te koop staan?
Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via welkom@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en Vertrouwen !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
70 m2
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
T6LIFURIHKGX
Makelaar Code
D4-M-2286
EPC Waarde
580 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€315.000 / de Huisleverancier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com