Kaart

5000 Namur Huis
170 m² wonen
326 m² perceel
3 slaapkamers
€425.000

In een rustige straat in Salzinnes, vlakbij alle voorzieningen, vind je dit aantrekkelijke gemengd gebruikte huis. Het pand heeft een professioneel kantoor op de begane grond en een appartement op de bovenverdiepingen. De charmante entreehal leidt je naar het eerste kantoorgedeelte. Aansluitend vind je een tweede kantoorgedeelte met een kitchenette en doucheruimte met toilet. Dit gedeelte geeft je direct toegang tot het terras en de tuin. Het gehele niveau kan eenvoudig worden omgebouwd tot een stadswoonhuis met open keuken.

De eerste verdieping herbergt een douche/wasruimte en twee comfortabele slaapkamers. Op de tweede verdieping is een derde slaapkamer die ook als zitkamer of werkruimte kan dienen, en er is een woonkamer met open keuken voor het appartement. Het hele pand onderging in 2018 een uitgebreide renovatie en heeft degelijke kelders.

Het huis is gelegen op een mooi, vlak perceel van 3,26 are in een rustige omgeving dichtbij allerlei voorzieningen. Het is uitgerust met conformele elektrische installatie, dubbelglas PVC ramen, een pannendak en centrale verwarming op gas. Met een energieprestatiecertificaat (EPC) van C, verbruikt het 177 kWh/m² per jaar en produceert het 31 513 kWh per jaar. Bekijk het certificaat nummer 20231121021458 voor meer informatie.

Wil je meer te weten komen over dit pand? Neem dan contact op met Latour & Petit via 081/303.404!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

SALZINNES, in een rustige straat op een steenworp afstand van alle voorzieningen, aantrekkelijk HUIS voor gemengd gebruik, bestaande uit een professioneel kantoor op de begane grond en een appartement op de bovenverdiepingen. Het huis bestaat uit een mooie entreehal die leidt naar een eerste kantoorgedeelte aan de rechterkant, gevolgd door een tweede gedeelte bestaande uit een kitchenette en een doucheruimte met toilet. Dit tweede kantoor geeft direct toegang tot het terras en de tuin. Het hele niveau kan gemakkelijk worden omgebouwd tot het belangrijkste woongedeelte van een stadswoning, met een open keuken. Op de eerste verdieping leidt de overloop naar een douche-/wasruimte en twee comfortabele slaapkamers. Het tweede niveau herbergt een derde slaapkamer/kleine zitkamer/werkkamer, en een woonkamer met open keuken voor de flat. Het hele pand is in 2018 uitgebreid gerenoveerd. Het huis heeft overal degelijke kelders. Het huis staat op een mooi, vlak perceel van 3,26 are, op een rustige locatie dicht bij alle voorzieningen. Conforme elektrische installatie, DV PVC kozijnen, pannendak, centrale verwarming op gas. PEB C - 177 kWh/m².an - 31 513 kWh/jaar - N°20231121021458. Kom meer te weten bij Latour & Petit op 081/303.404!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
326 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
571LIAD-09FH
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€425.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com