Home Te Koop Huis 5000 Namur
Rue Deloge 4
Kaart

Rue Deloge 4

5000 Namur Huis Te Koop
100 m² wonen
3 slaapkamers

Century 21 Immo Demeuse presenteert een prachtige 3-slaapkamer bungalow, verscholen aan het einde van een rustige laan in het pittoreske dorpje Loyers. Dit huis heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ontspannen leven. Het interieur bestaat uit een aangename, lichte woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een stijlvolle badkamer met Italiaanse douche. Daarnaast heb je ook nog eens de ruimte van een grote garage tot je beschikking.
Buiten wacht een sfeervolle en intieme tuin, compleet met terras en zwembad, dé perfecte plek om te genieten van je vrije tijd. Of je nu wilt zonnebaden op het terras of een duik wilt nemen in het zwembad – de keuze is aan jou!
Deze bungalow combineert de rust en eenvoud van landelijk wonen met het gemak van dichtbij stedelijke voorzieningen en hoofdwegen zijn. Ben je op zoek naar een woning waar je onbezorgd kunt wonen, dan is dit dé ideale plek voor jou!
Bel ons op 081/311.511 om een bezichtiging in te plannen. Let wel, deze aanbieding is onderhevig aan goedkeuring van de eigenaar. Alles is gericht op een vlotte thuiservaring die soepel en gemakkelijk zal zijn.

* * *

Rue Deloge 4 - 5000 Namur - LOYERS

In het mooie dorpje Loyers biedt Century 21 Immo Demeuse je een prachtige bungalow met 3 slaapkamers aan, aan het einde van een rustige laan.
Naast de drie slaapkamers beschikt het huis over een mooie, lichte woonkamer, een ingerichte keuken, een badkamer met douche in Italiaanse stijl en een grote garage.
Buiten zul je genieten van de mooie, intieme tuin met terras en zwembad. Kies tussen een terras en een zwembad!
Ben je op zoek naar een huis dat gemakkelijk en rustig te bewonen is, maar toch dicht bij de hoofdwegen en voorzieningen van de stad? Dan is dit het huis voor jou!
Neem contact op met het agentschap op 081/311.511 om een afspraak te maken!
Aanbieding onder voorbehoud van akkoord van de eigenaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
VZGWR1X38VOV
Makelaar Code
205-19993
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€299.000 / C21 Immo Demeuse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com