Home Huis 9810 Nazareth
Steenweg 277
Kaart

Steenweg 277

9810 Nazareth Huis
232 m² wonen
660 m² perceel
4 slaapkamers
€395.000

Dit karaktervolle huis, gebouwd in 1937, bevindt zich in EKE en heeft zijn unieke charme uitstekend weten te behouden. Het is gelegen in een rustige maar strategische locatie op een zonnig stuk grond van 660 vierkante meter.

De woning telt 4 ruime slaapkamers, waaronder een gezellige zolderkamer, perfect voor een gezin dat extra ruimte nodig heeft. Met een aanzienlijke bewoonbare oppervlakte van 232 vierkante meter (exclusief kelder) is dit huis allesbehalve klein. Ook beschikt het over een badkamer en toilet op de bovenverdieping.

Bij binnenkomst leidt een kleine sas je naar de woonkamer en de aangrenzende keuken die een mooi uitzicht op de tuin biedt. Verder beschikt de benedenverdieping ook over een praktische bergruimte, een toilet en een frisse kelder.

Het energielabel F van de EPC-score toont aan dat er mogelijkheden zijn om het energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Hoewel het dak al vernieuwd is (inclusief dakpannen en dakvensters), zou extra isolatie al een grote stap in de goede richting zijn.

Met een tuin die naar het zuidoosten is gericht, kun je optimaal genieten van de ochtendzon en de buitenruimte ten volle benutten - de perfecte plek om te relaxen, tuinieren of buiten te dineren.

Kortom, deze ruime woning met grote tuin en garage is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een goed gelegen woonhuis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Steenweg 277 - 9810 Nazareth - Deze woning in EKE met charmante uitstraling werd gebouwd in 1937 en heeft zijn karakter goed weten te behouden. Het is strategisch doch rustig gelegen op een zonnig perceel van 660 vierkante meter.

Het huis heeft in totaal 4 grote slaapkamers (inclusief de leuke zolderkamer), wat ideaal is voor een gezin dat behoefte heeft aan extra ruimte. Met een bewoonbare oppervlakte van 232 vierkante meter (zonder de kelder) kan je deze eigendom bepaald geen kleintje noemen. Er is verder nog een badkamer en een toilet boven.
Beneden kom je binnen via een klein sas dat je naar de living leidt met aansluitend de leefkeuken die uitkijkt op de tuin. Er is een praktische berging, een toilet en een frisse kelder.

De EPC-waarde met energielabel F geeft aan dat er verbeteringen kunnen worden aangebracht om het energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie te verhogen. Hoewel de dakbedekking werd vernieuwd (dakpannen en dakvensters) zou extra isolatie aanbrengen al veel soelaas kunnen bieden.

De tuin is ideaal georiënteerd op het zuidoosten, wat betekent dat u kunt genieten van de ochtendzon en het beste uit uw buitenruimte kunt halen. Een ideale plek om te ontspannen, te tuinieren of buiten te eten.

Dit huis is een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een grote welgelegen woonst met grote tuin en garage.

De renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen is hier van toepassing. Raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap voor meer info.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1937
Grond oppervlakte
660 m2
Bewoonbare oppervlakte
232 m2
Referentie
84WMVD8QHTWA
Makelaar Code
2504 - 2401 -FC TK
EPC Certificaat
20231009-0002968855-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Jan 2024
€395.000 / Immomatch invest
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com