Home Te Koop Huis 9810 Nazareth
Hoefslagstraat 7
Kaart

Hoefslagstraat 7

9810 Nazareth Huis Te Koop
180 m² wonen
937 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charming woning, prachtig genesteld in een rustige doodlopende straat in Nazareth, op slechts 700 meter van het levendige stadscentrum. Gunstig gelegen met uitstekende verbindingen naar de N60 en op slechts 2 km van de E17 (Deinze) afrit, biedt deze plek een ideale combinatie van rust en handige toegankelijkheid.

Gesitueerd op een ruim perceel van 937m², openbaart deze eigendom een wereld van mogelijkheden. De woning heeft een frisse uitstraling of renovatie nodig, maar bezit tegelijkertijd enorm potentieel. Geniet van een heldere leefruimte die warmte en gezelligheid uitstraalt, een grote keuken met aangrenzende berging, en een handige garage op de begane grond.

De bovenverdieping herbergt een overloop, drie royale slaapkamers en een badkamer. Daarnaast biedt de prachtig aangelegde tuin een zalige groene oase waar je heerlijk kunt relaxen.

Met het EPC-label "E" (437 kWh/m² jaar), zijn energiebesparende renovaties verplicht binnen 5 jaar na aankoop. Dit vertegenwoordigt de perfecte gelegenheid om de woning te moderniseren volgens moderne normen en jouw eigen persoonlijke touch toe te voegen aan deze geweldige plek.

Voor meer informatie of om een ​​bezoek te plannen, kun je contact opnemen met Simon Coens via 0478/206.774 of per e-mail op simon@cornelis-partners.be. Meer details zijn te vinden op de website van Cornelis & Partners.

De bezichtigingsdag is gepland op 23/3 na afspraak. Deze tekst is SEO-geoptimaliseerd voor een optimale online zichtbaarheid.

* * *

Hoefslagstraat 7 - 9810 Nazareth - Deze charmante open bebouwing is gelegen in een rustige, doodlopende straat op slechts 700m van het bruisende centrum van Nazareth. Met uitstekende verbindingen naar de N60 en op slechts 2km van de oprit van de E17 (Deinze), biedt deze woning een ideale ligging voor wie op zoek is naar een rustige omgeving met vlotte bereikbaarheid.

Op een ruim perceel van 937m² biedt deze woning veel mogelijkheden. Hoewel op te frissen of te renoveren, heeft deze woning enorm veel potentieel. De indeling omvat een lichte leefruimte die uitnodigt tot gezelligheid, een ruime keuken met aangrenzende berging en een praktische garage op het gelijkvloers.

Op de verdieping vindt u een overloop, drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tuin, mooi aangelegd, biedt een oase van rust en groen om van te genieten.

Het EPC-label "E" (437 kWh/m² jaar) geeft aan dat energetische renovaties binnen 5 jaar na aankoop verplicht zijn. Dit biedt een uitgelezen kans om de woning te moderniseren naar hedendaagse normen en uw eigen stempel te drukken op deze prachtige plek.

Voor alle informatie of een bezoek aan deze eigendom, neem contact op met Simon Coens - 0478/206.774 of via e-mail op simon@cornelis-partners.be. U kunt ook terecht op de website van Cornelis & Partners voor meer details.

Bezoekdag: 23/3 na afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.021
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
937 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
P4BGDGXCBT4F
EPC Waarde
437 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€395.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com