Home Te Koop Huis 9810 Nazareth
Leegzakstraat 47
Kaart

Leegzakstraat 47

9810 Nazareth Huis Te Koop
186 m² wonen
2.151 m² perceel
3 slaapkamers

"Ben je op zoek naar een te renoveren woning in Nazareth? Deze charmante halfopen bebouwing, gelegen in een rustige straat dichtbij het centrum, zou jouw ideale match kunnen zijn. Met alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatie binnen 1,5 kilometer, is het de perfecte locatie. Dankzij de nabijheid van belangrijke verkeersaders (E17, E40, N60) en het station van Eke, ben je in een mum van tijd overal in de regio.

De woning verwelkomt je met een ruime inkomhal die toegang biedt tot de gezellige leefruimte en aansluitende keuken. Een gastentoilet, veranda en bijkeuken bevinden zich eveneens op het gelijkvloers. De bovenverdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer, terwijl de zolder, al uitgerust met een Veluxraam, nog volledig naar wens kan worden ingericht.

Buiten geniet je van een royale tuin en een aparte garage. Dit huis biedt een unieke kans om er je eigen stempel op te drukken en er je droomhuis van te maken. Mis deze kans niet en maak van deze woning jouw thuis in het hart van Nazareth.

Neem voor meer informatie of een bezoek contact op met Sarah via 0476/37.42.67 of sarah@stellarimmo.be."

* * *

Leegzakstraat 47 - 9810 Nazareth - Op zoek naar een leuke woning te renoveren in Nazareth? Deze halfopen bebouwing met tuin zou wel eens perfect voor jou kunnen zijn. Gelegen nabij het centrum, geniet je hier van een vredige omgeving in een rustige straat. Alle voorzieningen, zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten en recreatiemogelijkheden liggen binnen een straal van 1,5 kilometer. Bovendien bieden de nabijgelegen invalswegen (E17, E40, N60) en het station van Eke uitstekende verbindingen, waardoor je gemakkelijk naar alle uithoeken van de regio kunt reizen.

Bij het betreden van de woning kom je binnen via de inkomhal, die leidt naar de leefruimte en aangrenzende keuken. Op de benedenverdieping is er ook een gastentoilet. Naast de keuken bevinden zich een veranda en een technische ruimte die dienst doet als bijkeuken. Via de trap, met nog extra bergruimte eronder, bereik je de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een badkamer. Verder is er nog een zolderverdieping die reeds voorzien is van een Veluxraam. Hier kan er nog ingericht worden naar wens.

Buiten beschikt de woning over een aparte garage en een royale tuin. Deze woning biedt een fantastische kans om een persoonlijke touch toe te voegen en er je eigen thuis van te maken. Grijp deze kans en maak van deze woning jouw droomhuis in het hart van Nazareth.

Voor een bezoek om meer info, contacteer Sarah via 0476/37.42.67 of mail sarah@stellarimmo.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Kadastraal Inkomen
€ 586
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
2.151 m2
Bewoonbare oppervlakte
186 m2
Referentie
KZ9S4KE71NPT
EPC Waarde
493 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€350.000 / Stellar Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com