Kaart

Smeetsberg 4

3680 Neeroeteren Huis Te Koop
694 m² wonen
10018 m² perceel
5 slaapkamers

Deze prachtige villa op het gelijkvloers verwelkomt u met een hoge inkomhal, uitgerust met gastentoilet en vestiaire. Vanuit de inkomhal leiden dubbele deuren naar de ruime woonkamer, die is uitgerust met een houthaard en een comfortabele zit- en eethoek. Grenzend aan de woonkamer vindt u een volledig uitgeruste keuken. Verder beschikt het gelijkvloers over een masterbedroom met eigen badkamer en ingebouwde kasten, een inpandige garage voor een auto, en een studio met een kitchenette, badkamer, leefruimte/slaapkamer en ingebouwde kasten.

De eerste verdieping is volledig ingericht als een apart appartement, bestaande uit een woonkamer, een zithoek/wintertuin met balkon, een volledig uitgeruste keuken, nachthal, apart toilet, twee slaapkamers, een badkamer en een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een extra slaapkamer of hobbykamer is toegankelijk via een aparte trap in de garage op het gelijkvloers, en is ook voorzien van een wastafel.

De woning is volledig onderkelderd, met een wijnkelder, CV-ruimte, diverse bergruimtes en een inpandige garage. Hoewel de garage in de kelder toegankelijk is via een afrit aan de achterzijde, wordt deze voornamelijk gebruikt als tuinberging, aangezien de afrit niet geschikt is voor een auto.

De riante parktuin is volledig aangelegd en omheind, met kasseibestrating, diverse terrassen en een serre met druivenranken. Het is een prachtige buitenruimte die deze villa perfect aanvult.

* * *

Smeetsberg 4 - 3680 Neeroeteren - Op het gelijkvloers biedt de villa een hoge inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Deze inkomhal biedt via een dubbele deur de toegang tot de ruime woonkamer voorzien van houthaard en ingericht met zit- en eethoek. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de volledig uitgeruste keuken. Verder biedt het gelijkvloers een masterbedroom met privébadkamer en inbouwkasten, inpandige garage voor één voertuig, en een studio met kitchenette, badkamer, leefruimte/slaapkamer en inbouwkasten.

De eerste verdieping werd volledig ingericht als appartement met woonkamer, zithoek/wintertuin met uitzicht op het balkon, volledig ingerichte keuken, nachthal, apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer, en een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Via een aparte trap in de garage op het gelijkvloers kan bovendien nog een 5de slaapkamer of hobbykamer bereikt worden. Deze laatste ruimte werd eveneens voorzien van een wastafel.

De woning is volledig onderkelderd en biedt hier een wijnkelder, een cv-ruimte, diverse bergruimtes en een inpandige garage. De garage op de kelderverdieping is te bereiken via een een afrit aan de achterzijde, hoewel zij enkel gebruikt wordt als tuinberging aangezien de afrit niet geschikt is voor een auto.

De riante parktuin is volledig aangelegd en omheind en voorzien van een bestrating in kasseien, diverse terrassen en een serre met druivenranken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.105
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
10018 m2
Bewoonbare oppervlakte
694 m2
Referentie
BXGTA31SFJ-X
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€995.000 / Christoffels Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com