Kaart

Wildlaan 5

3910 Neerpelt Huis Te Koop
678 m² wonen
5000 m² perceel
4 slaapkamers
€2.100.000
Lening simuleren

* * *

Wildlaan 5 - 3910 Neerpelt - Exclusieve villa met binnenzwembad en 4 slpks op perceel van ca. 5.000 m² te Neerpelt
Het eigendom omvat een sfeervolle villa met inpandige wellnessruimte, een magnifieke tuin met vijverpartijen en een apart bijgebouw (volledig geïsoleerd en afgewerkt) dat momenteel dienst doet als garage.

De ruime inkomhal op natuursteen biedt d.m.v. dubbel openslaande glazen deuren toegang tot de prachtige lichte leefruimte van waaruit u een mooi uitzicht heeft op de tuin achteraan. De leefruimte omvat een ruime woonkamer (ca. 100m²) op natuursteen opgedeeld in een gezellig salon met gashaard en een eetkamer, een aparte TV-hoek/kantoor en de schitterende woonkeuken die werkelijk compleet uitgerust is met koelkast, diepvriezer, afwasmachine, 2 heteluchtovens, combi-oven, inductiekookplaat, koffiemachine, 2 bordenverwarmers,... Aansluitende koele berging met ingemaakte kasten voorzien van airco voor koeling.

Een brede gang leidt u naar het wellnessgedeelte. Hier treft u een mooi binnenzwembad (9m x 4m) met jetstream, een inloopdouche, een sauna (finse + infrarood), toilet en lavabo. Vanuit het wellnessgedeelte hebt u dmv de grote raampartijen onmiddellijk toegang tot de prachtige tuinkamer met open haard (op hout). Van hieruit heeft u een mooi uitzicht over de tuin en directe toegang tot het riante terras.

Verder vindt u op het gelijkvloers nog een praktische berging met aansluitend de CV-ruimte en de ruime dubbele inpandige garage, voorzien van sectionaal poorten.

Mooi afgewerkte wijnkelder.

Op de verdieping treffen we de masterbedroom op parket met aansluitende dressing en volledig ingerichte badkamer voorzien van ligbad, douche (met ingebouwde zonnebank), toilet en dubbele wastafel. Via het schuifraam heeft u toegang tot een prachtig terras. Verder nog 3 bijkomende slaapkamers met ingemaakte kasten en waarvan 1 met aanpalende badkamer voorzien van toilet, lavabo en douche. Wasplaats/linnenkamer voorzien van aansluitingen voor wasmachine/droogkast en uitgietbak.

Afzonderlijke garage met plaats voor 2 wagens, tuinberging en een vaste trap naar de zolderruimte, dewelke te bereiken is via een tweede toegangspoort achteraan het perceel (via Woudweg). Dit bijgebouw is uitermate goed geïsoleerd en kan u dus perfect inrichten voor huisvesting van iemand van de kinderen of ouders.

Onder architectuur (Koen Cox) aangelegde tuin. Het geheel heeft een open en net karakter waarbij water een voorname plek inneemt in het concept. De statige sterke groenomgeving is absoluut passend bij het majestueuze karakter van de woning.

Werkelijk een plaatje!

Bijzonderheden:
- Topklasse afwerking
- Alarmsysteem en videobewaking
- 65 zonnepanelen aanwezig
- Heel de woning is voorzien van veiligheidsglas (inbraakwerend type 44.2)
- Airconditioning/luchtverwarming in living/keuken/kantoor/alle slaapkamers en strijkkamer (via warmtepomp), temperatuur apart in te stellen per kamer
- Regenwaterput aanwezig
- Vloerverwarming op volledig gelijkvloers, badkamers en overloop op de verdieping + muurverwarming op de badkamer
- Prachtig wellnessgedeelte incl. zwembad met jet-stream
- Zeer uitgebreide domotica
- Beregening (grondwater) en verlichting in de tuin
- Volledig afgesloten en omheinde tuin wat voor de nodige privacy zorgt


EPC 54 kWh/m²


Documenten EPC Bodemattest (perceel 186G42) Bodemattest (perceel 186H42) Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.100.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2010
Grond oppervlakte
5000 m2
Bewoonbare oppervlakte
678 m2
Referentie
577YHXFKLFYN
Makelaar Code
07/2946
EPC Waarde
54 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20230726-0002951176-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€2.100.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com