Home Te Koop Huis 6840 Neufchâteau
Chaussée d'Arlon 114
Kaart

Chaussée d'Arlon 114

6840 Neufchâteau Huis Te Koop
122 m² wonen
308 m² perceel

ERA TOPIMMO is verheugd om u dit vrijstaande huis in het dorp Hamipré te presenteren. Dankzij de ideale ligging bent u in enkele minuten in het centrum van Neufchâteau, op 15 minuten van Libramont, slechts 4 km van de E411/E25 en op 25 minuten van de grens met Luxemburg.

Het zuidelijk gelegen perceel van 3 are en 8 hectare biedt plaats aan een huis met een uitgeruste keuken (inclusief koelkast, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap), een ruime woonkamer van 34m², een bijkeuken, een badkamer en een nachthal die toegang biedt tot 3 slaapkamers, waarvan 2 met eigen badkamer. Er is ook ruimte voor een mogelijke 4e slaapkamer. Daarnaast beschikt het huis over een kleine gewelfde kelder, een zolder, een garage en een stookruimte.

Wat betreft de technische aspecten: het huis heeft centrale verwarming op olie, in 2017 geïnstalleerde PVC ramen met dubbele beglazing en een energieprestatiecertificaat van klasse E.

Bovendien is er de mogelijkheid om een korting op de registratierechten te krijgen. De verkoop is onderworpen aan registratierechten en de geadverteerde prijs is een startpunt voor onderhandelingen en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezichtigingen zijn mogelijk in aanwezigheid van ERA TOPIMMO.

* * *

Chaussée d'Arlon 114 - 6840 Neufchâteau - ERA TOPIMMO heeft het genoegen u dit huis met 4 voorgevels voor te stellen, gelegen in het dorp Hamipré, op ideale afstand van de belangrijkste wegen (op enkele minuten van het centrum van Neufchâteau, op 15 minuten van Libramont, op 4 km van de E411/E25, op 25 minuten van de Luxemburgse grens).

Het huis staat op 3 are en 8 hectare grond op het zuiden.
Het huis bestaat uit een ingerichte keuken (koelkast, vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap), een grote woonkamer van 34m², een bijkeuken, een badkamer, een nachthal die leidt naar 3 slaapkamers, waarvan 2 met eigen badkamer + mogelijkheid om een 4e slaapkamer te maken.
Een kleine gewelfde kelder, een zolder, een garage en een stookruimte maken het geheel compleet.

Technische details: centrale verwarming op olie, PVC ramen met dubbele beglazing uit 2017, EPB E.

Mogelijkheid tot het verkrijgen van een korting op de registratierechten.
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezoek in aanwezigheid van ERA TOPIMMO.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 159.000
Kadastraal Inkomen
€ 453
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
308 m2
Bewoonbare oppervlakte
122 m2
Referentie
LLRBBA36AUQD
EPC Waarde
365 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240301019929
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€159.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com