Home Te Koop Huis 6840 Neufchâteau
Rue Lucien Burnotte 9
Kaart

Rue Lucien Burnotte 9

6840 Neufchâteau Huis Te Koop
271 m² wonen
69 m² perceel

ERA Topimmo presenteert met trots een investeringspand in het centrum van Neufchâteau, met winkels, scholen en sportfaciliteiten dichtbij, en het treinstation Longlier op een steenworp afstand. Het pand bestaat uit een commerciële ruimte van 60 vierkante meter met zowel een verkoopruimte aan de straatkant als twee extra ruimtes achterin, en een toilet.

Daarnaast omvat het pand vier appartementen. Drie hiervan zijn standaard appartementen met een comfortabele woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een slaapkamer en een badkamer. Het vierde appartement is een duplex appartement, uitgerust met dezelfde voorzieningen als de andere appartementen, maar heeft daarnaast nog een mezzanine.

De geschatte maandelijkse huurinkomsten van het geheel bedragen €2370, wat neerkomt op een rendement van ongeveer 5,5%. Op technisch vlak is de elektriciteit volledig conform en zijn er al stroomonderbrekers geïnstalleerd. De eerste drie appartementen hebben een energieprestatiecertificaat (EPC) B, terwijl de duplex een EPC D heeft.

De geadverteerde prijs is slechts een uitgangspunt voor verdere onderhandelingen en bindt de verkoper niet. Alle verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezoekingen worden begeleid door TOPIMMO.

* * *

Rue Lucien Burnotte 9 - 6840 Neufchâteau - ERA Topimmo heeft het genoegen dit beleggingspand bestaande uit een commerciële ruimte en 4 appartementen als volgt voor te stellen:
Commerciële ruimte van 60m² met een verkoopruimte aan de straat, 2 ruimtes aan de achterzijde van het gebouw en een WC.
3 appartementen bestaande uit een woonkamer met ingerichte keuken, een badkamer en een slaapkamer.
1 duplex appartement bestaande uit een ingerichte keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en mezzanine.
Geschatte huuropbrengst: €2.370. Geschat rendement 5,5%.
Technische aspecten: Elektriciteit conform, PEB B voor de eerste 3 appartementen, PEB D voor de duplex, contactverbrekers reeds geïnstalleerd.
Ligging: In het centrum van Neufchâteau, dicht bij scholen, sportfaciliteiten en winkels. Treinstation vlakbij (Longlier).
De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling; het is een niet-bindend bedrag en kan daarom niet worden beschouwd als een aanbod van de kant van de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.706
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
69 m2
Bewoonbare oppervlakte
271 m2
Referentie
QHZR1EPN2W8C
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20160122008197
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€430.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com