Home Te Koop Huis 6840 Neufchâteau
Rue Lucien Burnotte 2
Kaart

Rue Lucien Burnotte 2

6840 Neufchâteau Huis Te Koop
250 m² wonen
359 m² perceel

ERA TOPIMMO presenteert een uniek, multifunctioneel gebouw met enorm potentieel in hartje Neufchâteau. Met zijn zichtbare locatie bij twee straten, leent dit gebouw zich perfect voor uw commerciële ondernemingen of als aantrekkelijk vastgoedinvestering.

De handelsruimte, verdeeld over het gelijkvloers en de eerste verdieping, is ongeveer 125 vierkante meter groot. Dit biedt genoeg ruimte én flexibiliteit voor verschillende soorten zakelijke of professionele activiteiten. De functionele indeling van het gebouw omvat een hoofdruimte aan de voorzijde, een extra ruimte aan de achterzijde en een multifunctionele plek met toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping vindt u een polyvalente ruimte, een kleine studeerruimte en een sanitaire ruimte met twee toiletten.

Daarnaast bevat het gebouw een duplex appartement, dat momenteel verhuurd is. Dit appartement, verspreid over de eerste en tweede verdieping, bestaat uit een ruime woonkamer die grenst aan de keuken, drie slaapkamers, een badkamer, een toilet en een hal. Deze ruimtes zijn ideaal voor bewoning door de eigenaar of als huurinvestering.

Een bijkomend pluspunt is het terrein aan de achterzijde van het pand, bereikbaar via de Rue du Jardin. Hier staat een garage die momenteel verhuurd wordt. Dit stuk grond, gelegen in een residentiële zone, zou na goedkeuring van de nodige vergunningen zelfs bouwmogelijkheden kunnen bieden.

Hou er rekening mee dat de prijs louter een uitgangspunt is voor onderhandelingen en niet bindend is voor de verkoper. Ook de vermelde oppervlakten en informatie zijn indicatief en niet bindend. We raden aan om contact op te nemen met de juiste instanties om de haalbaarheid van uw vastgoedproject te verifiëren.

* * *

Rue Lucien Burnotte 2 - 6840 Neufchâteau - ERA TOPIMMO biedt u een gebouw voor gemengd gebruik met een groot potentieel, gelegen in het levendige centrum van Neufchâteau.
De bevoorrechte ligging met toegang tot twee straten biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid voor uw commerciële activiteiten en een ideaal kader voor een vastgoedbelegging.
De commerciële ruimte van +/- 125 m², verdeeld over het gelijkvloers en de eerste verdieping, biedt een grote gebruiksflexibiliteit en is ideaal voor diverse commerciële of professionele activiteiten.
De functionele indeling bestaat uit een hoofdruimte aan de voorzijde, een tweede ruimte aan de achterzijde en een multifunctionele ruimte met toegang tot de tuin. Boven is er een polyvalente ruimte, een kleine studeerkamer en een sanitaire ruimte met 2 toiletten.
Een duplexwoning die momenteel verhuurd wordt, beslaat de 1e en 2e verdieping: grote woonkamer die uitkomt op de keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een toilet en een overloop. Dit zou perfect zijn als woonruimte voor de eigenaar of als investering in verhuur.
Extra informatie: de achterkant van het pand, dat toegankelijk is via de Rue du Jardin, bestaat uit een stuk grond met een gehuurde garage. Dit deel, gelegen in een woonwijk, biedt bouwmogelijkheden mits het verkrijgen van een bouwvergunning.
De prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De opgegeven oppervlaktes en informatie zijn indicatief en niet bindend. Neem contact op met de relevante autoriteiten om de haalbaarheid van uw vastgoedproject te controleren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.936
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
359 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
-7HSUXARSK41
EPC Waarde
425 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20161111009458
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€350.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com