Home Te Koop Huis 4121 Neuville-en-Condroz
Avenue de la Chevauchée 26
Kaart

Avenue de la Chevauchée 26

4121 Neuville-en-Condroz Huis Te Koop
496 m² wonen
2450 m² perceel
€1.250.000
Lening simuleren

Ontdek deze prachtige villa, geïnspireerd door de glamour van Hollywood. Deze woning biedt een ruim en licht interieur dat perfect is voor jou en je gezin. De L-vormige woonkamer en de gezellige lounge met houtkachel zijn slechts het begin. De villa beschikt over 5 slaapkamers, waaronder een veelzijdige ruimte van 76 m² en een kantoorruimte.

Qua technologie ontbreekt het niet: vloerverwarming via een geothermische warmtepomp, domotica, PVC dubbele beglazing met elektrische rolluiken en fotovoltaïsche panelen. Het enige wat ontbreekt, is jouw persoonlijke decoratietouch.

Buiten kun je genieten van zonnige dagen op de terrassen met verwarmd zwembad. De groene omgeving geeft je een permanent vakantiegevoel.

Deze woning heeft een energieprestatiecertificaat klasse A en een totale energie-index van 48.019.

Let op: de verstrekte informatie en afmetingen zijn indicatief en niet bindend. Bij een eventuele verkoop is de verkoper niet verplicht het hoogste bod te accepteren. Hij zal het bod kiezen dat het beste bij zijn criteria past (bodbedrag, opschortende voorwaarden, ondertekeningsperiode, enz.).

* * *

Avenue de la Chevauchée 26 - 4121 Neuville-en-Condroz - Deze fantastische villa zal je veroveren, met zijn lobby geïnspireerd op de grote Hollywoodfilms. Jij en je gezin zullen verliefd worden op de ruimte en het licht. Naast de L-vormige leefruimte en de gezellige lounge met houtkachel heeft het 5 slaapkamers, waaronder een polyvalente ruimte van 76 m² en een kantoor. Alle technologie is aanwezig, het enige wat ontbreekt is jouw persoonlijke touch als het gaat om decoratie: vloerverwarming met behulp van een geothermische warmtepomp; domotica; PVC dubbele beglazing met elektrische rolluiken; fotovoltaïsche panelen; enz. Geniet van zonnige dagen op de terrassen met verwarmd zwembad en onvergetelijke uren in deze groene omgeving die je een permanent vakantiegevoel zal geven!

PEB A , N°RWPEB-021821.2, E spec : 84 , E totaal :48.019

Informatie en afmetingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat hem het beste uitkomt in het licht van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, termijn voor ondertekening, enz.)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.915
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2013
Grond oppervlakte
2450 m2
Bewoonbare oppervlakte
496 m2
Referentie
Y2EVBP681QLG
EPC Waarde
84 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
RWPEB-021821.2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€1.250.000 / ERA Blavier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com