Home Te Koop Huis 9850 Nevele
Langemunt 40
Kaart

Langemunt 40

9850 Nevele Huis Te Koop
791 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek dit statige herenhuis in Nevele, een plek waar je zowel rust vindt als geniet van de centrale ligging en de nabijheid van de E40. Dit huis vol karakter, oorspronkelijk uit 1850, ligt op een steenworp afstand van het dorp Nevele, bereikbaar via een voetgangersbrug - ideaal voor een zondagse wandeling naar de bakker en slager.

Het exterieur van de woning houdt zijn pracht verborgen. Binnenin word je verrast door elementen zoals natuurstenen vloeren, authentieke binnendeuren, sierhaarden en hoge plafonds met zichtbare balkstructuur, die het ruimtegevoel versterken. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 422 m², is er hier ruimte in overvloed.

Het huis beschikt over een grote, lichte woonkamer die via dubbele tussendeuren leidt naar een gezellige leefkeuken met keukentoog, vernieuwd in 2014. In de tweede woonkamer kun je genieten van direct contact met het terras en de tuin dankzij het grote openschuifbare raam. De unieke tuin, met sporen van een voormalige dreef, biedt uitzicht op de velden.

Daarnaast omvat de begane grond een ruim kantoor, gastentoilet, extra opslagruimte en een eerste badkamer. Op de bovenverdieping vind je een riante master bedroom met dressing, vier volwaardige kinderkamers en een in 2014 vernieuwde badkamer met ligbad en inloopdouche.

* * *

Langemunt 40 - 9850 Nevele - Riant herenhuis boordevol karakter
Nevele: een omgeving waar je tot rust kan komen, maar ook kan genieten van de centrale ligging en de nabijheid van de E40.
Via de voetgangersbrug steek je de Vaart over naar Nevele-dorp: heerlijk om op zondag naar de bakker en slager te gaan.
Oorspronkelijk dateert de woning uit 1850 en dat vertaalt zich in een woning boordevol karakter.
Vooraan geeft de herenwoning weinig prijs. Binnen word je verwend met o.a. prachtige natuurstenen vloeren, authentieke binnendeuren, sierhaarden,… de hoge plafonds met zichtbare balkstructuur benadrukken het ruimtegevoel. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 422 m² heb je hier plaats genoeg.
Grote en lichtrijke leefruimte, via de grote dubbele tussendeur loop je door naar de gezellige leefkeuken met keukentoog (2014).
Schuif het grote raam van de tweede leefruimte open en geniet van een rechtstreeks contact met het terras en de tuin. Unieke tuin met details van een voormalige dreef. Achteraan kijk je uit op de velden.
Ook beneden: grote bureauruimte, gastentoilet, extra berging en een eerste badkamer.
Boven: riante master bedroom met dressing ruimte. Vier volwaardige kinderkamers en badkamer (2014) met ligbad en inloopdouche.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 538.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.219
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1850
Grond oppervlakte
791 m2
Referentie
1WT58R9YUYUG
Makelaar Code
18278
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€538.000 / Infinimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com