Home Te Koop Huis 9850 Nevele
Graaf van Hoornestraat 18
Kaart

Graaf van Hoornestraat 18

9850 Nevele Huis Te Koop
262 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, instapklare villa in Nevele, centraal gelegen en voorzien van een multifunctioneel bijgebouw. Deze woning met drie slaapkamers en een ruime tuin biedt tal van mogelijkheden. Het bijgebouw kan dienen als praktijkruimte, hobbyruimte, kantoor of zelfs als kangoeroewoning.

De villa bevindt zich op een perceel van 1279 m² en is ideaal gelegen op wandelafstand van de basisschool, bakker, slager en buurtwinkels. De woning heeft een uitstekend uitgeruste keuken met twee Siemens ovens, een professionele Novy dampkap en een extra grote inductiekookplaat.

Het recent gebouwde bijgebouw is voorzien van een keuken en toilet. De tuin biedt volledige privacy en is uitgerust met 22 zonnepanelen sinds 2023.

De indeling van de woning omvat een gelijkvloers met inkomhal, woonkamer met houthaard en uitzicht op de tuin, keuken, wasplaats, droge kelder met elektriciteit, koele berging en kantoor. Op de eerste verdieping vind je een nachthal, drie slaapkamers, een badkamer met bubbelbad, technische ruimte en een zolder toegankelijk via een luik in de badkamer. De zolder kan dienen als opslagruimte of eventueel omgevormd worden tot extra slaapkamer.

De tuin is recent aangelegd en voorzien van een nieuwe houten omheining, poort en een robot grasmaaier. Daarnaast is er een garage met automatische poort, tuinberging en parkeerruimte voor drie auto's, inclusief een elektrische laadpaal.

De woning heeft een EPC-label C met 280 kWh/m². Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv. Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Els via els@heritagevastgoed.be of bel naar 0496 10 65 76.

* * *

Graaf van Hoornestraat 18 - 9850 Nevele - Mooi gelegen, instapklare villa met multifunctioneel bijgebouw te Nevele!
Meer informatie of een bezoek? Contacteer Els: 0496 10 65 76 of els@heritagevastgoed.be
Deze instapklare villa met 3 slaapkamers en grote tuin is centraal gelegen te Nevele. Het bijgebouw kan zowel gebruikt worden als praktijk- of hobbyruimte, bureau of als kangoeroewoning.
De basisschool, bakker, slager en buurtwinkels bevinden zich op wandelafstand.
TROEVEN Mooie en centrale ligging te Nevele op een perceel van 1279 m². Aangename woning met 3 slaapkamers. Super uitgeruste keuken met 2 ovens (Siemens), een professionele dampkap (Novy) en een XL inductie kookplaat. Recent en multifunctioneel bijgebouw met keuken en toilet. Ruime tuin met 100% privacy. 22 zonnepanelen aanwezig sinds 2023.
INDELING Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer met houthaard en zicht op de tuin, keuken, wasplaats, droge kelder met elektriciteit, koele berging, bureau. Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer met bubbelbad, technische ruimte, zolder via luik in badkamer. De zolderruimte is geschikt als opslagplaats maar heeft ook het potentieel als extra slaapkamer. Bijgebouw (115 m²) met keuken en toilet. De tuin werd recent aangelegd en voorzien van een nieuwe houten omheining en poort. Hiernaast werd ook een robot grasmaaier geïnstalleerd. Buiten is er bijkomend nog een garage met automatische poort en een tuinberging. Vooraan is er parkeerruimte voor 3 auto's, incl. elektrische laadpaal.
INFO EPC: label C, 280 kWh/m² Stedenbouw: Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 685.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
262 m2
Referentie
FTPQ35240Q2B
Makelaar Code
1158
EPC Waarde
280 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€685.000 / Heritage Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com