Home Te Koop Huis 2845 Niel
Antwerpsestraat
Kaart

Antwerpsestraat

2845 Niel Huis Te Koop
330 m² wonen
1.036 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze ruime en uitstekend onderhouden woning, ideaal voor een dokter of andere professional, gelegen op een zonnig perceel van 1.036m² in het centrum van Niel. Op loopafstand vindt u winkels, scholen en openbaar vervoer, met gemakkelijke toegang tot belangrijke wegen. De woning beschikt over een aparte ingang die leidt naar een veelzijdige praktijkruimte op de begane grond, ideaal voor een privé- of professionele activiteit, of zelfs kangoeroewonen.

Daarnaast beschikt de woning over een inpandige garage, met de mogelijkheid om twee extra grote garageboxen met automatische poort te kopen. De praktijkruimte heeft een aparte ingang en bestaat uit een ontvangsthal met toilet, wachtkamer, bureau/ontvangstbalie met ingebouwde kasten, een kitchenette/laboratorium en twee consultatieruimtes die uitkomen op een terras en prachtige privétuin.

De privéwoonruimte is toegankelijk via een andere ingang. Op de eerste verdieping vindt u een traphal met apart toilet, een ruime en lichte L-vormige woonkamer met visgraatparket en een volledig uitgeruste leefkeuken. De keuken heeft toegang tot een zonnig, overdekt terras dat volledig kan worden geopend, met uitzicht op de prachtige tuin.

Op de tweede verdieping leidt een nachthal met apart toilet en twee lichtkoepels naar drie volwaardige slaapkamers en een recent ingerichte badkamer. Twee slaapkamers hebben een ingebouwde wastafel. Verder is er ook een kelderruimte.

Deze woning biedt tal van mogelijkheden voor privé- of professioneel gebruik en is perfect onderhouden. Extra functies zijn onder meer airconditioning, alarm, videofoon, ventilatie, elektrische rolluiken, een recente gasboiler en een aparte elektriciteitsmeter voor privé- en praktijkruimtes. De woning is onlangs volledig geschilderd en heeft een mooie gevelbreedte van 8,25m.

* * *

Antwerpsestraat - 2845 Niel - Ruime, uitstekend onderhouden dokterswoning op een zonnig georiënteerd perceel van 1.036m² te Niel, gelegen in het dorpscentrum, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, belangrijke in-en uitvalswegen. De aparte ingang geeft toegang tot het praktijkgedeelte op de gelijkvloerse verdieping welke polyvalent kan ingevuld worden en diverse mogelijkheden biedt naar invulling voor privé of in combinatie met een professionele activiteit, kangoeroewonen. 

Inpandige garage aanwezig en verder heeft u de mogelijkheid om 2 extra ruime garageboxen met automatische poort aan te kopen.  

INDELING: 

Gelijkvloerse verdieping:
De PRAKTIJKRUIMTE /BUREAURUIMTE heeft een aparte ingang: INKOMHAL met apart toilet, WACHTZAAL ca. 3,90m x 2,80m, BUREEL/ONTHAALBALIE ca. 4,90m x 3,70m met ingemaakte kasten, kitchenette/laboruimte en 2 CONSULTATIERUIMTES  ca. 5m x 4,9m en ca. 3,4m x 2,30m welke uitgeven op het terras en de prachtige parktuin in volledige privacy.

De praktijkruimte kan polyvalent ingevuld worden; combinatie met een professionele activiteit, privé inrichting, kangoeroewonen etc. 

U betreedt het privatief gedeelte van de woning via een aparte ingang.

1ste verdieping:
Traphal met apart toilet, ruime en lichte L-vormige LEEFRUIMTE ca. 4,25m x 8m op visgraatparket, de ingerichte LEEFKEUKEN ca. 25m² is voorzien van een eetplaats  met ingemaakte kasten, kookeiland, tal van opbergkasten en alle toestellen; 2 stoomovens, oven, warmhoudlade, ijskast, afwasmachine, inductiekookplaat, dampkap en een dubbele spoelbak 

De keuken geeft toegang tot het zonnige overdekte TERRAS ca 33m² welke ook helemaal kan openschuiven (2021). Deze geeft uit over de magnifieke parktuin. 

2de verdieping:
De NACHTHAL op parket met apart toilet en 2 lichtkoepels geeft toegang tot de 3 volwaardige slaapkamers op parket en de recent ingerichte BADKAMER met ligbad, regendouche, dubbele lavabo in een meubel en een handdoekdroger. 2 slaapkamers hebben een ingebouwde lavabo. 

Kelderruimte. 

BIJZONDERHEDEN: 
* Polyvalente woning met tal van mogelijkheden voor privé of in combinatie met een professionele activiteit, kangoeroewonen. 
* Perfect onderhouden woning 
* Praktijkgedeelte heeft een aparte ingang.
* Airco, alarm, videofoon, ventilatie, elektrische rolluiken, recente ketel op gas (2023), conforme keuring elektriciteit (2023), aparte elektriciteitsmeter privé - praktijk 
* De woning is recent volledig geschilderd
* Mooie gevelbreedte van 8,25m 
* Inpandige garage 
* Mogelijkheid om 2 extra ruime garageboxen met automatische poort aan te kopen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1986
Grond oppervlakte
1.036 m2
Bewoonbare oppervlakte
330 m2
Referentie
NL29JEZPXISM
Makelaar Code
5905665
EPC Waarde
160 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2900640
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€750.000 / Sorenco
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com