Home Te Koop Huis 2845 Niel
Kerkhofstraat 51
Kaart

Kerkhofstraat 51

2845 Niel Huis Te Koop
130 m² wonen

Gelegen in een rustige enkelrichtingsstraat, zonder doorgaand verkeer, vind je deze prachtige woning. Met het natuurgebied Niels-Broek op wandelafstand is deze plek een waar paradijs voor wandelliefhebbers. Daarnaast ligt het huis ook vlakbij het bruisende stadscentrum met alle nodige faciliteiten zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Ook de oprit naar de A12 richting Antwerpen en Brussel is in slechts enkele minuten te bereiken. Voor je auto hoef je je geen zorgen te maken, er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt en een garage aan de achterzijde van het perceel.

Gebouwd tussen 1900-1918, heeft deze woning onlangs een volledige renovatie ondergaan tussen 2017 en 2019. De elektriciteit werd gekeurd en is volledig conform. Daarnaast beschikt het huis over een uitstekende EPC score van 144 kWh/m2, met label B.

Qua indeling biedt deze woning op het gelijkvloers een inkomhal, een open en ingerichte keuken, een apart toilet en een gezellige woonkamer. Op de eerste verdieping vind je een hall, een uitgeruste badkamer en een slaapkamer. De tweede verdieping biedt plaats aan een extra slaapkamer met ingemaakte kasten.

De knap aangelegde tuin is westelijk georiënteerd en heeft twee terrassen: één aanpalend aan de woning en één achter in de tuin. Er is tevens een handige tuinberging aanwezig.

Deze goed onderhouden eigendom is volledig instapklaar en wacht op zijn nieuwe bewoners!

* * *

Kerkhofstraat 51 - 2845 Niel - Zeer rustig gelegen woning in een enkelrichtingsstraat, er is geen doorgaand verkeer. Het eigendom bevindt zich op wandelafstand van het natuurgebied Niels-Broek, ideaal voor wandelliefhebbers. De woning ligt tevens nabij het centrum met alle scholen, winkels en het openbaar vervoer. De oprit van de A12 Antwerpen-Brussel ligt op slechts enkele minuten rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en in de achterliggende garage. Achteraan het perceel ligt een servitudeweg.

Het bouwjaar is 1900-1918. Tussen 2017 en 2019 werd de woning volledig gerenoveerd. De keuring van de elektriciteit is volledig conform. Zeer goede EPC score: 144 kWh/m2: LABEL B. De indeling is als volgt: -1: KELDER; GLVL: een inkomhall, een open ingerichte keuken, een apart toilet en een woonkamer; 1eV: een hall, een ingerichte badkamer en een 1e slaapkamer; 2eV: een 2e slaapkamer met ingemaakte kasten. De tuin is west-gericht en beschikt over een 1e terras aanpalend aan de woning, een 2e terras achteraan in de tuin en een tuinberging.

Het pand werd steeds zeer goed onderhouden en is volledig instapklaar!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1900
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
XHXIGROYZL2Q
Makelaar Code
3698664
EPC Waarde
144 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190617-0002170285-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€349.000 / Leximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com