Kaart

Doorstraat 12

3850 Nieuwerkerken Huis Te Koop
2100 m² wonen
4491 m² perceel

Zoekt u een veelzijdig gebouw met bijbehorende kantoren op een gunstige locatie? Dit pand is absoluut een bezichtiging waard! Het is rustig gelegen, maar biedt ook gemakkelijke toegang tot zowel het centrum van Sint-Truiden als Hasselt.

Het object staat op een perceel van 44a91ca en is sinds 2009 gerenoveerd. Het is uitgerust met aluminium ramen met driedubbele beglazing en beschikt over energiebesparende maatregelen zoals isolatie en LED-verlichting.

Het gebouw bestaat uit diverse productiehallen en ruime, lichte kantoren dankzij talrijke ramen. Er zijn ook verschillende toiletfaciliteiten en een doucheruimte aanwezig. De bovenste verdieping herbergt nog een gezellige multifunctionele ruimte. Daarnaast is er buiten voldoende parkeergelegenheid en een ontspanningsruimte voor na het werk.

De elektrische installatie is tevens geschikt voor zwaardere machines en er is perslucht beschikbaar in het hele gebouw.

Het is ook mogelijk om de PV-installatie (10 KvA, geïnstalleerd in 2020) en 5 oplaadpunten (in gebruik sinds 2021) over te nemen.

Bent u geïnteresseerd in dit veelzijdige pand? Neem dan snel contact op via het telefoonnummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be.

* * *

Doorstraat 12 - 3850 Nieuwerkerken - Bent u opzoek naar een multifunctioneel pand met bijhorende burelen en dit alles op een gunstige ligging? Dan is dit zoekertje zeker het bekijken waard!
Het pand is rustig gelegen maar heeft eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden alsook Hasselt.

Dit geheel is gelegen op een perceel van 44a91ca en werd sinds 2009 gerenoveerd. Zo zijn er overal aluminium ramen met driedubbel glas voorzien, er is rekening gehouden met energiebesparende maatregelen zoals isolatie en LED-verlichting,...

Het gebouw bestaat uit verschillende productiehallen en prachtige ruime burelen. De burelen zijn voorzien van veel natuurlijk daglicht dankzij de vele raampartijen.
Ook zijn er een aantal wc's voorzien alsook een douchekamer. Op de bovenste verdieping kan men nog een gezellige polyvalente ruimte terugvinden.
Buiten treffen we voldoende parkeerplaats alsook een ruimte om even te ontspannen na al het gepresteerde werk.

De elektrische installatie is eveneens voorzien voor zwaardere machines. Bovendien is er overal perslucht voorzien.

Bovendien is het mogelijk om de PV-installatie (10 KvA geplaatst in 2020) en 5 laadpalen (in gebruik sinds 2021) over te nemen.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit multifunctioneel pand? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850.000
Kadastraal Inkomen
€ 5.578
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1948
Grond oppervlakte
4491 m2
Bewoonbare oppervlakte
2100 m2
Referentie
TYMX6UBFTNDH
Makelaar Code
635
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€850.000 / De Woonmakers
01 Jul 2023
€999.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com