Home Te Koop Huis 3850 Nieuwerkerken
Diestersteenweg 41
Kaart

Diestersteenweg 41

3850 Nieuwerkerken Huis Te Koop
417 m² wonen
3094 m² perceel
10 slaapkamers

Tussen Herk-de-Stad en Sint-Truiden ligt Nieuwerkerken met als centrum vlakbij. Hier vind je alle essentiële voorzieningen, zoals supermarkten, banken, postkantoor, dokters, apotheek, sporthal, voetbalterreinen en een jeugdbeweging. Het openbaar vervoer brengt je daarnaast moeiteloos naar de omliggende steden.
Langs de doorgangsweg in Nieuwerkerken is nu een renovatieproject te vinden. Hier bevinden zich drie woningen die zijn opgedeeld in vijf appartementen zonder vergunning. Er is ook een voormalige paardenstalling met hooizolder, opgedeeld in vijf bergplaatsen/garage. De huidige stedenbouwkundige toestand dient in het project te worden meegenomen, ook afbraak en nieuwbouw behoren tot de mogelijkheden.
Drie van de vijf appartementen zijn verhuurd, net als de stallingen. Ze beschikken over PVC-ramen met dubbele beglazing en er is een collectieve verwarmingsketel op stookolie, alsook de aansluiting van water en elektriciteit. Voor meer info kan je terecht op onze website www.empresaconsult.be.

Het stadscentrum van Nieuwerkerken is binnen handbereik en biedt alle benodigde faciliteiten: van supermarkten, banken, een postkantoor, dokters en apotheken tot ontspanningsmogelijkheden zoals een gemeentelijke sporthal, voetbalterreinen en een jeugdbeweging. Daarnaast is het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar voor mensen die de omliggende steden willen bezoeken.
Aan de Diestersteenweg in Nieuwerkerken staat momenteel een renovatieproject met drie woningen die zijn opgedeeld in vijf appartementen zonder vergunning. Er is daarnaast een voormalige paardenstalling met hooizolder onderverdeeld in vijf bergplaatsen/garage. Afbraak en nieuwbouw behoren tot de mogelijkheden, rekening houdend met de bouwlijn langs de Diestersteenweg en het advies van de dienst Ruimtelijk Ordening van de gemeente Nieuwerkerken.
Momenteel zijn drie van de vijf appartementen verhuurd, zo ook de stallingen. Ze beschikken over PVC-ramen met dubbele beglazing en er is een collectieve verwarmingsketel op stookolie, alsook aansluitingen voor water, elektriciteit en een privé elektrische boiler per appartement. Voor meer info kan je terecht op www.empresaconsult.be.

* * *

Diestersteenweg 41 - 3850 Nieuwerkerken - Gelegen tussen Herk-de-Stad en Sint-Truiden, vinden we langs de doorgangsweg in Nieuwerkerken dit renovatieproject.
Het centrum van Nieuwerkerken is te voet bereikbaar. Hier vinden we alle nodige voorzieningen zoals supermarkten, banken, een postkantoor, dokters, apotheek, … Ook zijn er voldoende ontspanningsmogelijkheden zoals de gemeentelijke sporthal, voetbalterreinen en een jeugdbeweging in de buurt aanwezig. Met het openbaar vervoer, dat te voet bereikbaar is, bereikt men gemakkelijk de omliggende gemeenten.

Links van het perceel vindt zich een voormalige paardenstalling met hooizolder. Deze werd opgedeeld in vijf bergplaatsen/garage.

De vijf huidige appartementen zijn stedenbouwkundig slechts vergund als 3 woningen.
Bij de renovatie dient er met de huidige stedenbouwkundige toestand rekening gehouden te worden.

Afbraak en nieuwbouw behoren ook tot de mogelijkheden, rekening houdend met de bouwlijn langs de Diestersteenweg en het advies van de dienst Ruimtelijk Ordening van de gemeente Nieuwerkerken.

Drie van de vijf appartementen zijn momenteel verhuurd alsook drie van de vijf stallingen.
De appartementen beschikken over PVC-ramen met dubbele beglazing. Er is 1 collectieve verwarmingsketel op stookolie, maar ieder appartement beschikt wel over zijn privé elektrische boiler alsook de aansluiting van water en elektriciteit.

Meer info vindt u op onze website: www.empresaconsult.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.180
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1951
Grond oppervlakte
3094 m2
Bewoonbare oppervlakte
417 m2
Referentie
T5V84UJABEFB
Makelaar Code
2400
EPC Waarde
375 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231003-0003005137-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Oct 2023
€395.000 / Empresa Consult
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com