Home Te Koop Huis 3850 Nieuwerkerken
Dorpsstraat 37 37
Kaart

Dorpsstraat 37 37

3850 Nieuwerkerken Huis Te Koop
1316 m² perceel
6 slaapkamers

* * *

Dorpsstraat 37 37 - 3850 Nieuwerkerken - Prachtige villawoning op een perceel van 13a16ca in het centrum van Kozen.
Deze statige woning met handelsgedeelte, toegankelijk via een aparte ingang, werd in 1977 gebouwd en beschikt over maar liefst 248m² netto-oppervlakte. Daarnaast is er nog het handelsgedeelte van ongeveer 54m² en een ruime, inpandige garage (5,4m x 6m) met sectionaalpoort. 

Buitenomgeving:
De mooie, witgeschilderde buitengevel geeft het huis een uitnodigende eerste indruk. De schilderwerken zijn nog maar 2 jaar geleden uitgevoerd. Verder is de tuin erg verzorgd en beschikt hij over mooie hoge hagen, die de nodige privacy bieden. Er is een ruim terras achter het huis , waar u van de namiddag/avondzon kan genieten. Ook dit terras is nog maar recent aangelegd. 
Voor het huis beschikt u over voldoende parkeerplaatsen en een verzorgde voortuin. Hier is bovendien een leuke extra terug te vinden in de vorm van een cortenstalen brievenbus met de leuze des huizes: " Amor Omnia Vincit " (de liefde overwint alles). 

Indeling: 
Deze woning onderscheidt zich niet alleen vanwege zijn ruime woonoppervlakte. Ze heeft ook een unieke inrichting en ontwerp. Vooraan de woning bevindt zich het handelsgedeelte, toegankelijk via een aparte ingang. Deze voormalige apotheek met voorraadkamer, kan voor diverse zakelijke doeleinden aangewend worden, aangezien het onroerend goed als handelspand gekend is, uiteraard rekening houdende met de geldende regelgeving, en zonder dat de beoogde activiteit overlast voor de omgeving met zich meebrengt. 

De privéwoning heeft eveneens een inkomdeur aan de voorzijde van het huis. Het betreft hier een bijzonder ontwerp van een glas in lood-deur van de hand van kunstenaar Jos Knaepen. Zo komt u binnen in de grote inkomhal met zijn unieke, tijdloze trap uit één stuk. Deze werd speciaal op maat ontworpen voor het huis. De glazen deuren naar de woonkamer hebben een opvallende bronzen handgreep. Kunstenaar Raf Verjans ontwierp deze exclusieve eyecatcher. 

Het leef-en eetgedeelte beschikt over grote raampartijen, die de verbinding met de mooie noordwestgerichte tuin optimaliseren. 
De woonkamer en eetkamer genieten dus van veel lichtinval en beschikken over een prachtige parketvloer. Verder is er een houthaard aanwezig. Naastgelegen vinden we de keuken terug, met nog een ruime, tweede eetplaats en daarnaast de wasruimte met douche. Van hieruit heeft u toegang tot de kruipkelder. De gehele woning is voorzien van een kruipkelder van 1m20 hoog. Vanuit de wasruimte heeft u ook toegang tot de inpandige garage. 
In de garage vindt u de CV-ketel en waterontharder terug. 
Vier jaar geleden is een volledig nieuwe verwarmingsinstallatie met aardgas aangelegd. 

Op de bovenverdieping zijn niet minder dan 6 slaapkamers, gaande van 11m² tot 22m²,  gelegen! Dankzij de inbouwkasten in elk van de slaapkamers, heeft u aan opbergruimte geen tekort. Er is verder nog een badkamer met hoekbad, dubbele lavabo en toilet, en een van de kamers beschikt eveneens over een wastafel. Daarnaast is er nog een apart toilet (zowel beneden als boven). 

Op energetisch vlak zijn er geen verplichtingen. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. 

Heeft u interesse om deze parel te ontdekken? Neem contact op voor meer info of een bezoek ter plaatse: 0485/479971 (Sabine)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 524.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1316 m2
Referentie
QWQMM787EDZB
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€524.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com