Kaart

3850 Nieuwerkerken Huis Te Koop
205 m² wonen
1335 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante, open bebouwing gelegen in het rustige Nieuwerkerken. De woning is centraal gelegen met een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en biedt veel privacy.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de inkomhal met aangrenzend toilet. Op dezelfde verdieping vindt u een bureau en badkamer. De ruime woonkamer, verlicht door grote ramen, leidt naar een aanbouw die in 1997 werd toegevoegd. Deze extra ruimte huisvest een eetkamer en keuken, die al voorzieningen heeft om uit te breiden met een kookeiland.

De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, bereikbaar via de nachthal. Een zolderluik geeft toegang tot de zolder, die gemakkelijk kan worden geïsoleerd en ingericht. Het perceel van 13a strekt zich uit tot 90 meter diep en biedt veel privacy. Een zijweg langs het perceel leidt naar een poort aan de zijkant van het pand.

Enkele extra's van deze woning zijn de instapklare staat met mogelijkheid tot verbeteringen, vloerverwarming in de aanbouw en de asbestveilige status. Let op: het EPC-label F duidt op een renovatieverplichting.

Deze woning, gebouwd in 1968 en gerenoveerd in 1997, biedt een geweldige kans om uw droomhuis te creëren op een prachtig stuk grond.

* * *

Charmante woning op prachtig stuk grond!

Ligging: Centraal gelegen in Nieuwerkerken met een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten vindt u deze open bebouwing. Deze landelijke ligging kent veel rust en privacy.

Indeling: Inkomhal, toilet, bureau, badkamer, leefruimte met open keuken, berging, nachthal, drie slaapkamers, zolder en tuin.

Omschrijving: Deze landelijk gelegen woning werd in 1968 gebouw en gerenoveerd in 1997. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u de inkomhal met toilet. Verder een bureauruimte en de badkamer. De woonkamer is ruim met enorm veel lichtinval door de grote raampartijen. De aanbouw werd met de verbouwing van 1997 gezet en is ingericht met eetkamer en keuken. In de keuken zijn alle voorzieningen al aanwezig om uit te breiden naar een kookeiland. Op de eerste verdieping kan u via de nachthal de drie ruime slaapkamers treffen. De zolder kan bereikt worden met een zolderluik en heeft een mogelijk tot inrichting. Deze valt gemakkelijk te isoleren, de zoldervloer is al reeds gedeeltelijk geïsoleerd.

Langs het perceel loopt een weg waar u de zijkant kan bereiken waar een poort aanwezig is. Het perceel van 13a loopt tot 90 meter diep en geniet van enorm veel privacy.

Extra's:
- Instapklaar met mogelijkheid tot verbeteringen
- Vloerverwarming in de aanbouw
- Asbestveilig

Het EPC-label F duidt op een renovatie plicht.

Renovatieverplichting voor residentiële gebouwen | Vlaanderen.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 310.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
1335 m2
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
PQHIPZBJAZGA
Makelaar Code
127321
EPC Waarde
606 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€310.000 / Heylen Vastgoed
09 Mar 2024
€325.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com