Home Te Koop Huis 3850 Nieuwerkerken
Diestersteenweg 203
Kaart

Diestersteenweg 203

3850 Nieuwerkerken Huis Te Koop
345 m² wonen
1985 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning, voorzien van maar liefst 5 slaapkamers en gelegen op een perceel van 19 are. De woning springt in het oog met zijn ruime oppervlakte van 345m2, exclusief de zolder. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt extra mogelijkheden voor uitbreiding of opslag.

Deze milieuvriendelijke woning is uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp en beschikt over vloerverwarming voor optimaal comfort. De aantrekkelijk aangelegde voor- en achtertuin, al voorzien van enkele volwassen bomen, maken dit tot een echt thuis. Bovendien geniet de woning van een zuidwestelijke oriëntatie.

Het E-peil van de woning ligt onder de 20, wat betekent dat u mogelijk in aanmerking komt voor een vrijstelling van de onroerende voorheffing voor de komende 5 jaar. Daarnaast kan er mogelijk onder het verlaagde btw-tarief van 6% aangekocht worden, mits aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt.

Op het gelijkvloers vindt u de inkomhal met gastentoilet en stijlvolle houten trap, die leidt naar de ruime woonkamer met open keuken. Beide ruimtes bieden directe toegang tot het terras. Aan de keuken grenst een praktische wasplaats/berging. Daarnaast is er een grote garage met ruimte voor 2 auto's.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal die toegang biedt tot de 5 slaapkamers. De master bedroom heeft een eigen badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en ligbad. Daarnaast zijn er nog 4 slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig. De zolderverdieping biedt nog eens 120m2 extra ruimte.

Kortom, deze woning biedt een zee aan ruimte, is gloednieuw en instapklaar, heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers en een gunstig E-peil. Een ideale keuze voor wie op zoek is naar comfort en ruimte in een duurzame omgeving.

* * *

Diestersteenweg 203 - 3850 Nieuwerkerken - Nieuwbouwwoning met 5 slaapkamers op 19 are
Deze spiksplinternieuwe woning valt zowel binnen als buiten op door zijn ruimte. We vinden hier een woning terug met 5 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 345m2, exclusief de zolder. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en geeft nog extra mogelijkheden.
De woning beschikt over zonnepanelen, een warmtepomp en wordt verwarmd middels vloerverwarming. De voor- en achtertuin (reeds voorzien van enkele mooie bomen) worden bovendien ook afgewerkt. Het perceel is zuidwestelijk georiënteerd. Het E-peil van de woning zal onder de 20 liggen waardoor er een vrijstelling van de onroerende voorheffing geldt voor 5 jaar. Indien aan de voorwaarden voldaan, kan er aangekocht worden onder 6% btw.

Indeling gelijkvloers:
Inkomhal met gastentoilet en mooie houten trap, aansluitend de ruime living (50m2) met open keuken.
Beide ruimtes hebben rechtstreekse toegang tot het terras. Wasplaats/berging vinden we aansluitend aan de keuken terug.
Verder is er een grote garage met plaats voor 2 wagen voorzien.

Indeling eerste verdieping:
Nachthal met toegang tot de 5 slaapkamers. De master bedroom (27m2) heeft en-suite een badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en ligbad. Voorts zijn er nog 4 slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig op deze verdieping.
De zolderverdieping, bereikbaar via vaste trap, biedt nog 120m2 extra ruimte.

Buitengewone kenmerken:
- Veel ruimte 345m2
- Nieuwbouw en instapklaar
- 5 slaapkamers
- 2 badkamers
- E-peil

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 805.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
1985 m2
Bewoonbare oppervlakte
345 m2
Referentie
K2IKJVL3IBUM
Makelaar Code
10/1584
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€805.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com