Home Huis 9320 Nieuwerkerken
Strekstraat 15
Kaart

Strekstraat 15

9320 Nieuwerkerken Huis
168 m² wonen
600 m² perceel
3 slaapkamers
€389.000

Ben je op zoek naar een rustig gelegen, instapklare open bebouwing? Dan is deze woning in Nieuwerkerken precies wat je zoekt! Dankzij de unieke ligging is het de ideale woning voor wandelliefhebbers.

Eenmaal je de woning betreedt, word je verwelkomd in een praktische inkomhal met apart gastentoilet. De hal leidt naar de lichte en gezellige woonkamer met eetruimte. Aansluitend vind je de ruime keuken die ook toegang biedt tot de badkamer en een handige bergruimte.

Op de bovenverdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig. De grootste slaapkamer kan zelfs uitgerust worden met een dressing. In de zomer geniet je van de aangename tuin waar je dankzij de omvang van 6 are ook plaats hebt voor groene vingers.

De woning wordt op een milieuvriendelijke manier verwarmd door een warmtepomp en is uitgerust met zonnepanelen. Bovendien is er een alarmsysteem geïnstalleerd voor extra veiligheid. De woning heeft een P-score en G-score van A.

Wil je deze verborgen parel met eigen ogen komen bekijken? Neem dan contact op via 054 23 53 83 of stuur een e-mail naar info@localsvastgoed.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Strekstraat 15 - 9320 Nieuwerkerken - Deze uniek gelegen en instapklare open bebouwing in Nieuwerkerken is de opportuniteit voor iemand die op zoek is naar een woning die rustig gelegen is. Met zijn uitzonderlijke ligging is deze woning ideaal voor mensen die graag wandelen!
Bij het binnenkomen van de woning komt u in een praktische inkomhal met apart gastentoilet. Vervolgens bereikt u de lichtrijke en aangename leefruimte met eetkamer.
Aanpalend aan de eetkamer is een ruime keuken aanwezig, die vervolgens ook toegang geeft tot de badkamer en een handige berging.
Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan de ruimste slaapkamer nog kan voorzien worden van een dressing.
Verder kan je in de zomer heerlijk vertoeven in de aangename tuin. Dankzij zijn oppervlakte van 6 are is er ook ruimte om te tuinieren.
De woning wordt verwarmd met een warmtepomp. Verder zijn er ook zonnepanelen aanwezig. Als extra pluspunt is ook een alarmsysteem aanwezig. P-score: A. G-score: A.
Wil jij deze parel komen bezichtigen? Bel 054 23 53 83 of mail naar info@localsvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Kadastraal Inkomen
€ 666
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1850
Grond oppervlakte
600 m2
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
H4WJPOCPCZNK
Makelaar Code
5910907
EPC Waarde
224 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240318-0003137805-RES-2EPC klasse: CDubbele beglazing: JaRamen: HoutElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€389.000 / Locals Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com