Kaart

Pijpenbeek 31A

9320 Nieuwerkerken Huis Te Koop
520 m² wonen
679 m² perceel

Deze charmante en ruime woning ligt in een stille straat in Nieuwerkerken, ideaal gelegen nabij de E40. De woning, die in uitstekende staat verkeert, beschikt over een grote garage met voldoende opbergruimte.

Op de begane grond vindt u een inkomhal, keuken, woonkamer, veranda, toilet, en een berging. De garage is ook toegankelijk vanuit de woning en heeft grote poorten aan zowel de voor- als achterkant. Er is ook een veelzijdige aparte ruimte die kan dienen als kantoor, extra opslagruimte, ontvangsthal of showroom.

De bovenverdieping bestaat uit een nachthal, badkamer en vijf ruime slaapkamers, waarvan één een eigen badkamer heeft. Daarnaast is er ook een onafgewerkte kamer die gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een extra kamer. De royale zolder van 200m² is volledig geïsoleerd.

Vanuit de veranda heeft u toegang tot een grote, zuidelijk georiënteerde tuin van 333m² met diverse terrassen en een kleine vijver. Aan de buitenkant is de woning volledig uitgerust met dubbel glas en op het zadeldak liggen 22 zonnepanelen, wat zorgt voor een hoog rendement van 3.740 Wattpiek. Deze woning is perfect voor zelfstandigen of gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte.

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan! Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact met ons op. Met deze woning kan u genieten van het rustige leven in Nieuwerkerken, terwijl u alle voordelen van een ruime, moderne woning heeft.

* * *

Pijpenbeek 31A - 9320 Nieuwerkerken - Gelegen in een rustige straat te Nieuwerkerken met goede aansluiting op de E40 treffen we deze ruime en goed onderhouden woning voorzien van een grote garage met veel opslagruimte. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, keuken, woonkamer, veranda, toilet, opbergruimte, garage (opslagplaats) met toegang via een grote poort langs de voor- en achterzijde en daarnaast een aparte polyvalente ruimte die men kan aanwenden als bureau, extra opslagplaats, ontvangstruimte, toonzaal...

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, badkamer, vijf ruime slaapkamers waarvan één met private badkamer, toilet en een onafgewerkte ruimte waarvan men nog een extra kamer kan maken. De woning beschikt over een zolderruimte van maar liefst 200m² waarvan de zoldervloer werd voorzien van isolatie.

Via de veranda heeft men toegang tot de 333m² zuid gerichte tuin voorzien van verschillende terrassen en kleine vijver. De woning is langs de buitenzijde overal voorzien van dubbele beglazing en op het zadeldak liggen er 22 zonnepanelen, goed voor een productie van 3.740 Wattpiek. Deze woning is ideaal voor een zelfstandige of een gezin dat opzoek is naar een ruime woning.

Mis deze unieke kans niet en contacteer ons kantoor voor meer informatie of een bezoek!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.417
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
679 m2
Bewoonbare oppervlakte
520 m2
Referentie
M00TD7E2PA6F
Makelaar Code
5949738
EPC Waarde
332 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240109-0003103776-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€449.000 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com