Home Te Koop Huis 9320 Nieuwerkerken
Teerlingveldstraat 49
Kaart

Teerlingveldstraat 49

9320 Nieuwerkerken Huis Te Koop
3 slaapkamers

Gelegen aan het einde van een rustige doodlopende straat, dichtbij winkels, scholen en het centrum van Nieuwerkerken, vindt u deze charmante woning. Met het centrum van Aalst op slechts 10 minuten afstand en de E40 op 5 minuten, biedt deze locatie een perfecte combinatie van rust en bereikbaarheid.

De woning zelf, met een totale oppervlakte van 450 m², biedt veel ruimte en comfort. Op de begane grond vindt u een inkomhal die toegang geeft tot een kleine droge kelder, een apart toilet, een lichte woonkamer en een eetkamer die aansluit op de volledig uitgeruste keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een veranda en bergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een kleinere kamer en een badkamer met wastafel, douche en toilet. De zolder op de tweede verdieping is geïsoleerd en biedt extra opslagruimte.

Achter de woning vindt u een terras en tuin met een prachtig uitzicht op de omliggende velden. Daarnaast is er een ruime garage en parkeergelegenheid naast de woning. De begane grond wordt verwarmd met pellets, terwijl de eerste verdieping elektrisch wordt verwarmd.

Kortom, deze woning combineert een ideale ligging met comfort en ruimte, waardoor het de perfecte plek is voor wie op zoek is naar een rustige, maar toch centraal gelegen thuis.

* * *

Teerlingveldstraat 49 - 9320 Nieuwerkerken - Deze mooie woning bevindt zich op het einde van een doodlopende straat en situeert zich nabij winkels, scholen, vlakbij het centrum van Nieuwerkerken, op slechts 10 min van centrum Aalst en 5 min van E40.De woning (totale perceelsoppervlakte van 450 m²) omvat op het gelijkvloers een inkomhal met trap en toegang tot de kleine droge kelder, een apart toilet, een lichtrijke woonkamer, eetplaats met aanpalend de uitgeruste keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich nog een veranda en een bergruimte.Boven bevinden zich de nachthal met 2 grote slaapkamers, 1 kleinere kamer en een badkamer met lavabo, douche en toilet. Op de tweede verdieping is er de zolder (vloer geïsoleerd).Achter de woning bevindt zich het terras en tuin met mooi zicht op de achterliggende velden. Verder is er nog een ruime garage en parkeergelegenheid naast de woning. Het gelijkvloers wordt verwarmd met pellets, de eerste verdieping elektrisch.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
AVFAHCY9391L
Makelaar Code
3705987
EPC Waarde
630 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€349.000 / Immo De Rick
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com