Kaart

Marktstraat 5

8620 Nieuwpoort Huis Te Koop
277 m² perceel
5 slaapkamers

Ben je op zoek naar een perfecte mix van wonen en werken? Gelegen in het hart van Nieuwpoort-Stad vind je dit unieke handelspand met aangrenzende woning – een ideale kans voor wie een nieuwe onderneming wil starten of de charme van het stadsleven wil ontdekken.

De woning straalt comfort en stijl uit, met een knipoog naar zijn karaktervolle verleden. Ze omvat vijf slaapkamers, een ruime zolderkamer en een sfeervolle stadstuin. Je beleeft hier het bruisende stadsleven, terwijl je slechts 10 minuten fietsen verwijderd bent van de verfrissende zee en op 5 minuten van de gezellige jachthaven.

De gelijkvloerse verdieping fungeert als handelspand, perfect geschikt voor diverse ondernemingen. Naast de handelsruimte biedt de begane grond een hal met ingebouwde kasten, gastentoilet, gezellige woonkamer met open haard, volledig ingerichte open keuken en een zonovergoten tuin op het zuiden met terras.

Via de trap bereik je de eerste verdieping met drie ruime slaapkamers, een grote badkamer uitgerust met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet, en een aparte wasplaats. De tweede verdieping herbergt nog twee bijkomende slaapkamers, een opbergkamer en een dubbele grote zolder. Bovendien beschikt de woning over een volledige onderkeldering.

Na een totaalrenovatie in de afgelopen 5 jaar, is dit pand nu volledig instapklaar en wacht het enkel nog op jouw finishing touch.

Een extra troef is de bijbehorende vergunning voor vakantieverhuur. Dit maakt van het pand niet alleen een prachtige leefruimte, maar ook een rendabele investeringsmogelijkheid. Kortom, een uniek pand dat zowel zakelijke als persoonlijke dromen kan vervullen.

* * *

Marktstraat 5 - 8620 Nieuwpoort - :** Geen makelaar aub**

Ontdek de perfecte combinatie van wonen en ondernemen in het hart van Nieuwpoort-Stad! Dit unieke handelspand met aangrenzende woonst biedt een zee aan mogelijkheden en is een droom voor wie op zoek is naar een nieuwe commerciële uitdaging of de charme van het stadsleven wil ervaren.
Wonen in stijl in een woning met Karakter en Comfort, de aangrenzende woning is een oase van comfort en stijl met 5 slaapkamers, een ruime zolderkamer en een sfeervolle stadstuin.
De woning bevindt zich op slechts 10 minuten fietsen van de verkwikkende zee en op 5 minuten van de gezellige jachthaven.
Indeling: Begane Grond: Handelspand met bureau, ideaal voor diverse ondernemingen, hal met ingebouwde kasten, gastentoilet, woonkamer met open haard, volledig ingerichte open keuken, zonnige zuid gerichte tuin met terras.
Eerste verdiep: 3 ruime slaapkamers, grote badkamer met bad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet, aparte wasplaats. Tweede verdiep: 2 ruime slaapkamers, opbergkamer en dubbele grote zolder. Extra troef: Het huis is volledig onderkelderd.
De woning heeft de afgelopen 5 jaar een volledige renovatie ondergaan, waardoor het instapklaar is voor jouw woongenot.

Extra mogelijkheden met de bijbehorende vergunning voor vakantieverhuur, waardoor dit pand niet alleen een unieke leefruimte is maar ook een rendabele investeringsoptie is.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.326
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1948
Grond oppervlakte
277 m2
Referentie
3KKMYRL1PG9L
EPC Waarde
223 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20190108-0002122318-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€649.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com